Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016

1770 ) O συνεταιρισμός Κουκούλι καλεί κάθε παραγωγό και καταναλωτή της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιφέρειας να συμμετάσχει στο εγχείρημα του συνεταιρισμού. 

Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα προς όλους τους αγρότες που έχουν την έγνοια μας για την κοινή τους προσπάθεια. Σας στέλνουμε την φόρμα διανομής του Σαββάτου 30/1.
 Νέα προϊόντα θα βρείτε από την ομάδα Συνεργατική Ζυμώσεις τις ''σοκολατένιες γαλλικές αμαρτίες'' με την οικολογική προτροπή πως όσοι κάνετε παραγγελίες από προϊόντα των Συνεργατικών Ζυμώσεων να κρατάτε και να μας επιστρέφετε τις συσκευασίες προκειμένου να επαναχρησιμοποιούνται. Νέα επίσης προϊόντα  έχουμε πατάτες φούρνου από τον Γιώργο Δούμο από την Αριδαία και κόκορες ελευθέρας βοσκής περιορισμένου αριθμού από τον Γάκη από τον Άγιο Αντώνιο.
Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τις κινητοποιήσεις οι παραγωγοί των φρούτων και εσπεριδοειδών συνεχίζουν και μας καλύπτουν με φρέσκιες παραλαβές. Η παγωνιά όμως της Ροδόπης στάθηκε άκαρδη για ένα από τα προϊόντα μας και δυστυχώς κατέστρεψε τις μπάμιες που μόλις και πρόλαβε να μας εφοδιάσει η παραγωγή «Της – Γης» του Νίκου Χατζηγιάννη για μία φορά την προηγούμενη εβδομάδα.           
Με εκτίμηση από τον συνεταιρισμό παραγωγών-καταναλωτών Το Κουκούλι
Τηλ επικοινωνία: 2310 266 669 για κάθε μέρα, 6945065025 για κάθε Σαββάτο
http://www.tokoukouli.gr/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλό μήνα στέλνουμε την φόρμα παραγγελιών για την διανομή του Σαββάτου 6/2.
 Στον συνεταιρισμό μας καλωσορίζουμε νέο παραγωγό την Αναστασία Πραξιτέλους με πορτοκάλια ποικιλίας μέρλιν από το μικρό πορτοκαλεώνα στην περιοχή Λάλουκα Αργολίδας. Από τους παραγωγούς μας και ειδικά για τους φίλους των γεύσεων πίτας ο Παναγιώτης Γεωργίου από το Μέτσοβο διαθέτει μια νέα συνταγή με δικιά του γέμιση για χορτόπιτα αποκλειστικά με λαχανικά παραγωγής του (σπανάκι, σέσκουλο, πράσο, μαϊντανό, κρεμμυδάκι-σκόρδο φρέσκο, λίγες κορυφές τσουκνίδας άγριας και λάπατο γλυκό).
Η εμπειρία των διανομών σε αυτές τις λίγες εβδομάδες και η δική σας στήριξη και συμβουλές  μας έχουν ωθήσει σε διαδικασία συνελεύσεων και αποφάσεων σχετικά με τον προσανατολισμό του συνεταιρισμού, τον χαρακτήρα του για τη διάθεση φυσικών και μεταποιημένων προϊόντων χωρίς αγροχημικά πρόσθετα και την εξέλιξη των διανομών σε σταθερή και επαγγελματική βάση. 
Η παρούσα περίοδος εξακολουθεί και είναι πειραματική. Για τον μήνα Φεβρουάριο θα δοκιμάσουμε εσωτερικά το e-shop προκειμένου να εξοικειωθούμε με το ηλεκτρονικό σύστημα και να εκτιμήσουμε την λειτουργικότητα του. Τέλος σχετικά με τις διαδικασίες των συνελεύσεων μας θα ενημερώσουμε για την επόμενη καθώς αναζητούμε και την δική σας παρουσία προκειμένου να είναι η διάθεση των προϊόντων αλλά και η παραγωγή τους κοινή υπόθεση παραγωγών - καταναλωτών.
Με εκτίμηση από τον συνεταιρισμό παραγωγών-καταναλωτών Το Κουκούλι
Τηλ επικοινωνία: 2310 266 669 για κάθε μέρα, 6945065025 για κάθε Σαββάτο