Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ = ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - Τού 《 Κέων Λοκρος Εσπέριος 》.Βασικά ορθοδοξα ιερατικά βιβλία που χρησιμοποιούνται απο τους ρασοφορους δημοσιους υπαλλήλους και τους ψαλτες σε ΟΛΕΣ τις εκκλησίες και τα μοναστήρια , είναι το "Μέγα Ωρολογιον " και το "Εγκολπιον του αναγνώστου και Ψάλτου" της αποστολικής διακονίας της Ελλάδος. Περιεχουν ακολουθιες του Ορθρου του ΕσπερινουΤροπαρια των εορτων,Παρακλητικους κανονες , Λειτουργιες των Κυριακών, των χριστιανικών μυστηριων κτλ.
 Οι προβατοποιημένοι ρωμιοι δεν μπαινουν ποτε στο κοπο να διαβασουν ή εστω να καταλαβουν τί στο καλο ψελνουν και υμνουν οι ρασοφοροι τσοπανηδες και οι παρατρεχαμενοι ψαλτες ..
Λοιπον διαβάζοντας τα παραπανω βιβλια διαπιστωσα με έκπληξη αλλά και μέτρησα περι 72 φορες μέσα και στα δυο βιβλια να αποκαλειται και να υμνείται ο ανύπαρκτος " θεάνθρωπός τους " Ιησου χριστε Βασιλευε Σιών " επίσης σε άλλο χωριο: Ακολουθια μεταμεσονυκτιου ο "Ιησους σώσει τη Σιών και οικοδομηθησονται αι πόλεις της Ιουδαιας και οφθησεται εν τη δοξη αυτου" - ακουλουθια του ορθρου: Οι μισουντες Σιων αισχύνθητε απο τον Ιησου Χριστο ως χορτος γαρ, πυρί έσεσθε αποξηραμένοι* ( δις) !!!.
 Κυριακατικη Λειτουργια εγκολπιον σελ 93: Στιχ.γ: Βασιλευσει Ιησους Χριστος εις τον αιώνα , ο Θεος σου , Σιών, εις γενεαν και γενεάν.Εν Εκκλησιαι ευλογειτε τον Θεον Κυριον εκ πηγων Ισραηλ. Σώσον ημας.- Στην γιορτή του ευαγγελισμου: Εξελεξατο Κύριος της Σιών ηρετισατο αυτην εις κατοικιαν εαυτώ αλληλουια. -Μ.Ωρολογιον σελ 82: Ευφρανθήτω Ισραηλ επι τω ποιησαντι αυτον και υιοι Σιών αγαλλιασθωσιν επι τω βασιλεί αυτών.Του ποιησαι εκδικησιν εν τοις έθνεσιν ελεγμους εν τοις λαοις".και πιο κατω Θαυμαστος ο Θεος εν τοις αγιοις αυτου ο Θεος του Ισραηλ αυτος δωσει δυναμην και κραταιώσιν τω λαω αυτου ευλογητος ο θεος( Γιαχβε Ιησους) και πολλα πολλά ακομη θα ήθελα μερες για να γραφω...
Αυτοί ειστε Χριστιανοι και παντα ήσασταν : μια ανθελληνική εβραιοσιωνιστική αιρεση.

《 Κέων Λοκρος Εσπέριος》.

κωνσταντίνος Κέων Δούνης