Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016

Μία βροντερή απάντηση στο ερώτημα : Γιατί ἡ βασιλική οἰκογένεια μᾶς ἀπέκρυψε πώς οἱ νύφες της εἶναι ἑβραῖες; απο τον Πρόεδρο της Ομάδας ''Ε'' Αριστοτέλη ΚακογεωργίουΓιατί ἡ βασιλική οἰκογένεια μᾶς ἀπέκρυψε πώς οἱ νύφες της εἶναι ἑβραῖες;


Απάντηση στο θέμα σχετικά με τις νύφες  των βασιλοπαίδων

Ευχαριστούμε για το νέο με την οικογένεια του βασιλιά μας. Μόνο που  δεν έπρεπε να μας εκπλήσσει την στιγμή κατά την οποία  όλοι που μας διοικούν έχουν εβραϊκή καταγωγή αλλά και εμείς ο λαός που δεν διοικούμε αλλά διοικούμαστε, δεν έχουμε εβραϊκή καταγωγή αλλά έχουμε εβραϊκή συνείδηση που νομίζω είναι χειρότερο από το πρώτο. Ο Ελληνικός λαός  μετά από την παραβολή της μονομαχίας του Έλληνα Γολιάθ με τον νάνο Εβραίο Δαβίδ έχασε πλέον τον εαυτό του και δεν ξέρει πλέον ούτε από έρχεται αλλά ούτε και που πηγαίνει. Ο Δαβίδ ζάλισε ύπουλα τον λεβέντη Έλληνα  Γολιάθ και στη συνέχεια του έκοψε το κεφάλι. Αυτή η μονομαχία δεν έγινε ποτέ η αλληγορική της όμως σημασία έχει ήδη πραγματοποιηθεί με τον ερχομό του χριστιανισμού. Σήμερα ο Έλληνες  γεννιέται και βαφτίζεται στο όνομα του Πατρός (Γιαχβέ), του υιού (χριστός) και του αγίου πνεύματος (Ιωάννης) και σύμφωνα με τον "γίγαντα" δάσκαλο των διδασκάλων Σαούλ στο κεφάλαιο 3 εδάφ. 29 κατά Γαλάτες επιστολή "όταν βαφτιστείς είσαι τέκνο του Ιησού και αφού είσαι τέκνο του Ιησού τότε είσαι σπέρμα του Αβραάμ". Από την ημέρα εκείνη χάνεις πλέον ότι  ελληνικό έχεις  δέχεσαι με μάρτυρες γονείς, Νουνό, ιερέα       και πολιτεία  να μετατραπείς σε σπέρμα του Αβραάμ. Στη συνέχεια δέχεσαι στο γάμο την ευχή του Ιερέα (πιόνι του Σιωνισμού κι ας μη το γνωρίζει) να γίνεις όπως ο προπάτοράς σου Αβραάμ και η γυναίκα σου όπως ο η  μητέρα σου Σάρα. Και το κακό τελειώνει με το θάνατο όταν πάλι ο απεσταλμένος Ιερέας σε στέλνει στην αγκαλιά του προπάτορά σου Αβραάμ με το (ανάπαυσον τον δούλο σου κύριε εν κόλποις Αβραάμ...). Και πάλι ο απεσταλμένος των Εβραίων στην εκκλησία ( των ενδόξων προπατόρων ΗΜΩΝ Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ και των θεοπατόρων  ΗΜΩΝ Ιωακείμ  και Άννας).
Δεχόμαστε λοιπόν παθητικά  ως νέοι προδότες κατά των  Ελλήνων προγόνων μας και ψάχνουμε να βρούμε την ουράνια καταγωγή μας ή κάτι που δεν μας άρεσε στο έργο "μέγας Αλέξανδρος" ή στο έργο της Μάχης του Μαραθώνα και άλλα πολλά. Δεν επαναστατήσαμε ποτέ εναντίον της Εκκλησίας που έχει την αναίδεια να μας γαλουχεί εβραϊκά, να μας αναγκάζει να γιορτάζουμε και να τιμάμε τους Εβραίους και ποτέ δεν σκέφτηκε να τιμήσει έναν Έλληνα που αντιμετώπισε το χάρο μόνο για ότι περικλείει η έννοια "ΕΛΛΑΣ". Γιατί για όλα αυτά ο περιβόητος Έλληνας δεν αντέδρασε ποτέ.
Ξυπνάμε μόλις  δούμε κάτι τέτοιο με τον βασιλιά, ή όταν οι Άγγλοι κάνουν κάτι με τα αγάλματα που δεν είναι σωστό, ή όταν οι Σκοπιανοί στήσουν κανένα άγαλμα του  Μεγάλου Αλεξάνδρου και από την άλλη εμείς προσκυνάμε και δοξάζουμε  αυτούς που μας έσφαξαν και αυτούς που μας κατάντησαν  γελοίους  παθολογικά ηλίθιους.
Δυστυχώς αγαπητέ μου φίλε οι αλήθειες καταδιώκονται γιατί τσουρουφλίζουν  τις ύαινες του κατεστημένου, το οποίον κατεστημένο στηρίζουμε εμείς οι ίδιοι και όχι μόνο το στηρίζουμε αλλά και το προστατεύουμε μην πάθει κανένα κακό και βρεθούμε  και έτσι αφού θα χάσουμε τους τσομπάνους μπορεί να μας φάει κανένας λύκος.
Χαιρετώ
Φιλικότατα
Αριστοτέλης Κακογεωργίου για την Ομάδα «Ε»