Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016

Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ σε βάρος της πολιτισμένης ανθρωπότητας.


 

Σημαντικό άρθρο που πρέπει όλοι οι Ευρωπαίοι να διαβάσουν για να αντιληφθούν το έγκλημα το οποίο επιτελείται από τη ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ σε βάρος της πολιτισμένης ανθρωπότητας.
Για τους σκεπτόμενους, τους αγαπώντες την οικογένεια, τον πολιτισμό, τη ζωή, την δικαιοσύνη και την ελευθερία, αυτό που συμβαίνει επί των ημερών μας στην Ευρώπη είναι η αρχή του τέλους της εξελικτικής πορείας του ανθρωπίνου γένους.
Τελικά η υπέρβαση του ανθρώπου θα συμβεί ή ο άνθρωπος θα γυρίσει στο Μεσαίωνα;
Πρωταγωνιστής είναι ο Διεθνής Σιωνισμός με συνεργάτες τις διεφθαρμένες ηγεσίες των περισσοτέρων Χωρών, που αυτός μεγάλωσε στα φυτώρια του ή εξαγόρασε, πίεσε, προώθησε και στηρίζει.  
Για την Ελλάδα τα αποτελέσματα της εποίκησης της χώρας από τους Λαθρομετανάστες θα είναι άμεσα και φριχτά.
Το μέγα ερώτημα είναι γιατί ο διεθνής Σιωνισμός διαπράττει αυτό το έγκλημα. Η απάντηση είναι απλή: Αυτή είναι η αποστολή του, να μην αφήσει το ανθρώπινο γένος να γίνει «Άνω Θρώσκον», να μη  το αφήσει να συνεχίσει το συμπαντικό του ταξείδι για να φτάσει στην ΙΘΑΚΗ.
Να εξοντώσει τον αιώνιο εχθρό του που δεν είναι άλλος από τον Ελληνισμό και ταυτόχρονα να ελέγχει όλο τον κόσμο μέσα από το εργαλείο του διχασμού και της διαίρεσης που τόσα χρόνια έξυπνα χρησιμοποιεί.
Θέλουν να αποδείξουν ότι μία είναι η άρια Φυλή, καθαρόαιμη, χωρίς επιμιξίες.
Από το 1950 έχει αρχίσει η εκπαίδευση των δασκάλων του φανατικού Ισλαμισμού και συνεχίζεται. Αρχηγοί κρατών της Αφρικής αυτή τη στιγμή λαμβάνουν δώρα παλάτια από τους επικεφαλής της Νέας Τάξης για να διαδώσουν τον φανατισμό κατά των Λευκών
Εκατοντάδες ομαδικοί βιασμοί γυναικών, παιδιών και εγκλήματα που στηρίζονται στο νόμο της Σαρίας επιτελούνται σήμερα στην Ευρώπη, αλλά τα ΜΜΕ έχασαν τα αισθητήριά τους.

ΜΘΠΧ

Στέργιος Σμυρλής
22910 25459

From: ΜΑΡΙΑ