Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΤΕΡ ΣΩΤΗΡ ΔΙΑ-ΖΕΥΣ ΕΛΘΕ - Της Natasa Arch Vamvaka


Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΤΕΡ ΣΩΤΗΡ ΔΙΑ-ΖΕΥΣ ΕΛΘΕ ..

Η ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΠΑΤΕΡΑ.
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΗΣΙΜΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΗΡΘΑΜΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ.
ΟΜΩΣ ΚΑΘΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΙ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ, ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΟΥΜΕ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ Η ΛΑΧΤΑΡΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ.
ΠΑΤΕΡ ΣΩΤΗΡ ΔΙΑ-ΖΕΥΣ ΕΛΘΕ, ΥΠΕΡΤΑΤΕ ΙΕΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΣΥΜΒΟΛΟΝ ΘΕΟΥ ΖΩΝΤΟΣ, ΑΦΘΑΡΤΟΝ, ΑΕΝΑΟΝ ΠΥΡ, ΚΙΚΛΗΣΚΩ ΠΡΟΣ ΕΣΕ ΑΝΩΤΑΤΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΝΟΙΞΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕ ΜΕ ΣΕ ΥΠΕΡ-ΛΑΜΠΡΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΣΤΗΡ ΕΙΜΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΒΑΘΟΥΝ ΑΝΑΛΛΑΜΠΩΝ ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝ ΚΑΛΟΥΜΑΙ, ΠΕΡΙΦΩΤΕ ΜΕΓΙΣΤΕ ΘΕΕ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕ ΘΕΩΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΚΡΑΤΩΡ ΣΕΒΑΣΜΙΕ ΟΛΩΝ, ΔΙΑ-ΝΟΙΞΕ ΜΟΥ ΤΑ ΠΥΡΙΝΑΣ ΘΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΑ ΠΥΡΙΝΑ ΚΛΕΙΘΡΑ, ΦΑΝΕΡΩΣΕ ΜΟΥ ΤΑ ΑΡΡΗΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΙΝΑ ΚΑΤΑΣΤΩ ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΣΟΥ, ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΕΛΘΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
ΑΦΥΠΝΙΣΕ ΜΕ, ΕΝΘΥΜΗΣΕ ΜΕ, ΜΥΗΣΕ ΜΕ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ
ΕΤΟΙΜΗ ΕΙΜΙ.
Σ ΑΓΑΠΩ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ

Natasa Arch Vamvaka

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου