Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

Ελευθερωμένε - Ελευθερωτή - Ελευθέριε - ΝΑΙ είμαι ρατσιστής - Τού Γιώργου Τσαχουρίδη

Εγώ ΔΕΝ θέλω να είμαι μέλος και να ανήκω στον πιο ηλίθιο λαό, ούτε καν σε ηλίθιο λαό, για αυτό βάζω μπροστά τον εαυτό μου και αναλαμβάνω την εκπροσώπηση του Ελληνικού Λαού, έστω στον στενό κοινωνικό κύκλο μου, δηλώνον
τας πως ΝΑΙ είμαι ρατσιστής και μάλιστα όχι μόνο Φυλετικός Ρατσιστής αλλά επίσης και Κοινωνικός Ρατσιστής και πέρα αυτού είμαι και θερμός αντιδημοκράτης, καθώς βαθιά νιώθω, φρονώ και θεωρώ πως το δημοκρατικό πολίτευμα κατατάσσεται στην ίδια κατηγορία σαπίλας, ανωμαλίας, παράνοιας, παραλογισμού και εγκληματικότητας όπως ο κομμουνισμός και ο γερμανικός εθνικοσοσιαλισμός του Αδόλφου Χίτλερ.

Τα ερείσματα μου αλλά και τα επιχειρήματα τα οποία τεκμηριώνουν την αδιαμφισβήτητη στιβαρή Ορθότητα των θέσεων, ιδεών και απόψεων μου τα αντλώ μέσα από την Φύση, την Εμπειρία, την Λογική και τον Ορθό Λόγο.

Και είμαι Κοινωνικός Ρατσιστής διότι απορρίπτω καθολικά και απόλυτα την έννοια της ισότητας όπως την αποδίδει και ερμηνεύει η αντίληψη της δημοκρατίας. Δεν θα σταθώ στις αρνητικές καταστροφικές ψυχοδιανοητικές επιπτώσεις που προκαλεί στην ανθρώπινη προσωπικότητα το θέσφατο της δημοκρατίας περί ισότητας, αλλά θα σημειώσω αποκλειστικά την κοινωνική διάσταση εντός της οποίας δεν υφίστατε ισότητα η οποία ως έννοια της δημοκρατίας είναι ψευδής-ψευδαισθησιακή, και ανύπαρκτη για εμάς, και αναγνωρίζουμε μετά ακριβεστάτης διάκρισης πως η ανισότητα είναι δομικός λίθος της κοινωνικής σύνθεσης και του πολιτισμού.

Φερ' ειπείν, είναι αδιανόητο να δεχτούμε πως είναι ίσοι και όμοιοι αλλά και να αποδώσουμε ίσα και όμοια θεσμικά, πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά, ατομικά και βιοματικά δικαιώματα στον Οδυσσέα Ελύτη και σε έναν παιδεραστή, βιαστή γυναικών, απατεώνα, αλκοολικό ρέμπελο κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.

Όπως επίσης, απορρίπτουμε την ισότητα στα ανθρώπινα δικαιώματα μεταξύ του Νικηφόρου Βρεττάκου και ενός συγγραφέα εγχειριδίου τεχνικής κατεύθυνσης σχετικά με το πως μπορούμε να κατασκευάσουμε εκρηκτικό μηχανισμό με προϊόντα τα οποία διατίθεντε ελεύθερα στο εμπόριο.

Είναι προφανέστατος, λοιπόν, ο Κοινωνικός μας Ρατσισμός τον οποίο και προστατεύουμε ως πολίτιμο ψυχικό, πολιτιστικό και πολιτισμικό αγαθό ή με άλλη φράση, ως ψυχική και κοινωνική αρετή.

Φυλετικό Ρατσιστή τώρα, με κάνει το γεγονός πως δεν είναι ίδιας και όμοιας ποιοτικά ηθικής, ψυχικής και νοητικής αξίας όλες οι ανθρώπινες φυλές και οι λαοί. Ας μην μακρυγορώ λέγοντας μόνο πως αυτό το διαπιστώνουμε εξετάζοντας μόνο το γεγονός πόσοι λευκοί και πόσοι από άλλες φυλές ή πόσα μέλη δυτικών χριστιανικών κοινωνιών και πόσα μέλη ισλαμικών-μουσουλμανικών κοινωνιών, έλαβαν της ανώτερης παγκόσμιας διάκρισης βραβείο Νόμπελ.

Παρεπιπτώντος, ΔΕΝ είναι πρόσφυγες αυτοί που εισβάλλουν στην Ιερή μας Πατρίδα και στην Ευρώπη. Απολύτως κανένας ούτε αυτοί από την Συρία και ούτε όλοι όσοι προέρχονται από εμπόλεμες ζώνες, κι αυτό διότι η ιδιότητα του πρόσφυγα ισχύει αποκλειστικά και αυστηρά μόνο κατά το διάστημα εκείνο στο οποίο η υπαρξιακή ακαιρεότητα του ανθρώπινου προσώπου δεν είναι εξασφαλισμένη.

Στην Τουρκία από την οποία εισβάλλουν στην Πατρίδα μας τα μουσουλμανικά υποκείμενα σε τι και ποιον κίνδυνο βρίσκονταν;;;


Γεώργιος Τσαχουρίδης