Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015

ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ. - Το παρακάτω άρθρο που συμπληρώνει το οπτικοακουστικό μήνυμα, είναι σκληρό και απευθύνεται μόνο σε ''ανοιχτά'' μυαλά και μάτια. Αν αντέχεις την αλήθεια, που τις περισσότερες φορές είναι πικρή, συνέχισε την ανάγνωση.

Αποτέλεσμα εικόνας για αδαμάντιος κοραής
 https://www.facebook.com/579990182120164/videos/847616508690862/?fref=nf
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Το παρακάτω άρθρο που συμπληρώνει το οπτικοακουστικό μήνυμα, είναι σκληρό και απευθύνεται μόνο σε ''ανοιχτά'' μυαλά και μάτια, που μπορούν να δεχτούν τεράστιες δέσμες φωτός (Νοητικού, κι όχι ψευτ' αγιασμένου) και τεράστια φορτία κρυμμένης (εσκεμμένα) γνώσης.
Αν αντέχεις την αλήθεια, που τις περισσότερες φορές είναι πικρή, συνέχισε την ανάγνωση. Αν όχι, τότε σταμάτα ΕΔΩ. 
Για τυχόν εσωτερικές ψυχοσωματικές διαταραχές ο αρθρογράφος δεν φέρει καμία ευθύνη, γιατί σας ενημέρωσε.
Όσοι μετά την ανάγνωση του άρθρου αυτού, νιώσετε δυσφορία η τάση προς εμετό, μην φοβηθείτε. Βγείτε αμέσως απ' τον χώρο που βρίσκεστε έξω και εισπνεύσετε καθαρό αέρα με βαθιές εισπνοές απ την μύτη, και αργές εκπνοές από το στόμα.
Θ. Κολοκοτρώνης: ''...Μόνον ένας Έλληνας να μείνει, πάντα θα πολεμούμε''.
''Ένας Έλληνας''....Λέξη απαγορευμένη αλλά πολύ περισσότερη ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ επί εποχής Τουρκοκρατίας.
Γιατί ξεχασμένη; Γιατί ήταν απαγορευμένη επί 1.500 χρόνια με αυτοκρατορικό διάταγμα, από καθιερώσεως του Χριστιανισμού, και στην θέση της είχε καθιερωθεί αντί του 'Ελληνα το "ΡΩΜΗΟΣ".
Θεοδόσιος: ''Όσοι διαπράττουν την ασέβεια του Ελληνισμού, (δηλαδή όσοι θρησκεύονται κατά τα πατρώα τους) να θανατώνονται''.
Τι σήμαινε και σημαίνει Ελληνισμός, και γιατί τόσο μίσος ώστε να απαγορευτεί και η ίδια αυτή η λέξη... ΕΠΙ ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ ΑΙΩΝΕΣ;;;;
Έλλην, ο υιός του Δευκαλίωνα και της Πύρρας, γενάρχης των Ελλήνων, αλλά... ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ, αφού αυτός ως θρησκεία άλλης χώρας, ακυρώνει τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα και στην θέση του μας τοποθετεί αυτόν ενός Εβραίου, του Νώε...!!!! (Οι Έλληνες έχουν τουλάχιστον τρεις, κι αυτοί ΑΚΥΡΟΙ, γιατί ο χριστιανισμός τοποθετεί την δημιουργία του κόσμου, πολύ πιο μετά απ' τους κατακλυσμούς του Ωγύγου και του Δαρδάνου). Έτσι, τόσο ύπουλα και βρώμικα, με τα ψεύδη και τις παραποιήσεις, οι μαύρο-σκώληκες μας άλλαξαν προπάτορες και μας μετέτρεψαν σε τέκνα, απόγονους Εβραίων.
Έλλην είναι εκείνος που τηρεί τα ήθη και τα έθιμα του (Ήθος + Έθος = Έθνος) δηλαδή την Εθνότητα των προγόνων του:
''Το όμαιμον, το ομόγλωσσον, ΤΟ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ και το ομότροπον''.
Αυτά μας τα προσδιορίζει ο Ηρόδοτος.
Εκείνοι που επί τετρακόσια έτη δέχονταν και υπέμειναν τον Τουρκικό ζυγό, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. Είχαν μετατραπεί σε ραγιάδες και ήταν (είναι) οι επωνομαζόμενοι ''Ρωμηοί'', δηλαδή κάτοικοι η μέτοικοι της ''ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ'', που (ΠΑΛΙ) ψευδώς και λανθασμένα για να τους μπερδέψουν, την ονόμασαν ''ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ". Τώρα, τι δουλειά είχε ο Βύζαντας ο Μεγαρεύς, με την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ στην δική του εποχή, θρησκεία της Ανατολής, η οποία κακώς ονομάζεται ''χριστιανισμός", (άλλο ένα ψεύδος για να μπερδέψουν τους Έλληνες) ενώ θα έπρεπε να λέγεται ''ΖΩΡΟΑΣΤΡΙΣΜΟΣ" γιατί συνέχεια αυτού είναι, κι από εκεί έχει πάρει τα περισσότερα στοιχεία του, είναι άαααλο ένα τεράστιο Θέμα (και ψεύδος φυσικά). Οι ''Έλληνες'' της Τουρκοκρατίας... Ήταν αγράμματοι και ανιστόρητοι, δούλοι της Εβραϊκής θρησκείας. Το χειρότερο όλων, που το ζούμε και στις μέρες μας... ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ!! Μεγαλωμένοι μέσα σε μια βρώμικη προπαγάνδα που αλλοίωνε, κατέτρωγε τα πάντα σαν καρκίνος.
Δείτε μία από τις παροτρύνσεις των ιερέων τους, και θα καταλάβετε πως καθοδηγούσαν το ''ποίμνιο'' ώστε να υπομένει και να μην ξεσηκωθεί για την απελευθέρωση του ΠΟΤΕ:
«Τριακόσιους χρόνους μετά την Ανάστασιν του Χριστού μας έστειλεν ο Θεός τον άγιον Κωνσταντίνον και εστερέωσε βασίλειον χριστιανικόν και το είχαν Χριστιανοί το βασίλειον 1150 χρόνους.
Ύστερον το εσήκωσεν ο Θεός από τους Χριστιανούς και έφερε τον Τούρκον και του το έδωσε διά ιδικόν μας καλόν, και το έχει ο Τούρκος 320 χρόνους (1453+320=1773).
Και διατί έφερεν ο Θεός τον Τούρκον και δεν έφερεν άλλο γένος; Διά ιδικόν μας συμφέρον διότι τα άλλα έθνη θα μας έβλαπτον εις την πίστιν, ο δε Τούρκος άσπρα άμα του δώσης, κάμνεις ό,τι θέλεις».
Αυτόν άραγε οι χριστιανοί τον κάνανε ''Άγιο''; Ας μας ενημερώσει κάποιος αν γνωρίζει.
Κατά τους φοροεισπράκτωρες των Τούρκων, αυτούς με τα τόσα προνόμια εκείνη την εποχή, ο Τούρκος ήταν απεσταλμένος από τον Θεό (τους) για ιδικόν μας καλόν!!!! ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ λέω εγώ.....!!!!!!!!!!
Γιατί είπα πριν ως τις μέρες μας; Μα... Αυτό ακριβώς δεν συνεχίζει να κάνει η Εβραϊκή Θρησκεία σήμερα μέσα στην παιδεία μας; Καθοδηγεί με λανθασμένη γνώση τους ανθρώπους να νομίζουν ότι είναι Έλληνες απλά και μόνο επειδή γεννήθηκαν εδώ και μιλούν την γλώσσα, αλλά κάνοντας τους ταυτόχρονα να απεχθάνονται τους πρόγονους τους και να λατρεύουν τους Εβραίους. Έτσι όταν αυτοί οι ''σημερινοί υπήκοοι, κατά βάση ιδιώτες '' μιλούν για τους αρχαίους Έλληνες και τα επιτεύγματα τους, υψώνουν ανάστημα, φουσκώνουν τα στήθια τους γιατί οι πρόγονοι τους ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ... Αλλά ταυτόχρονα τους θεωρούν και τόσο ηλίθιους που έφτιαχναν αγάλματα και πίστευαν στους δικούς τους Θεούς. Εκείνοι οι Έλληνες, ονομάτισαν πλανήτες και αστρικά συστήματα, αλλά είναι ηλίθιοι... Και επιμένουν να πιστεύουν εκείνους που τους έλεγαν ότι η γη είναι επίπεδη!!!!! Έχουν διαψευσθεί ΣΕ ΟΛΑ, τίποτα δεν λειτουργεί σωστά, ούτε και οι ίδιοι, κι αυτό φαίνεται τώρα, στα δύσκολα που οι ''ποιμενάρχες'' έχουν κρυφτεί πίσω απ' τον πλούτο τους και αδιαφορούν πλήρως ακόμη και για το ''ποίμνιο'' τους. Αν θέλετε να μιλήσουμε σήμερα για Ελληνισμό, να είστε σίγουροι ότι θα καταλήξουμε σ' αυτό ακριβώς που έλεγε ο Λιαντίνης: ''Από Τράγο και Ελάφι, έχουμε τραγέλαφο".
Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο γέρος του Μοριά. Ο ανυπέρβλητος ήρωας του Ελληνισμού: ''Είσαι Έλληνας; Τι προσκυνάς; Σηκώσου απάνω! Εμείς και στους Θεούς, όρθιοι μιλούμε''!!!!!
Τι λέτε, γνώριζε ο παππούς μας, η δεν γνώριζε τι σημαίνει Έλληνας;
Γνώριζε η δεν γνώριζε ποια ήταν η θρησκεία των Ελλήνων;
''Εμείς και στους Θεούς, όρθιοι μιλούμε''.... Κι αν κάποιοι βιαστείτε να τον ξανά βαφτίσετε χριστιανό σκεφτείτε αυτό: Κι ο ''γιός της Καλογριάς'' την ίδια παιδεία είχε πάρει, την ΤΟΥΡΚΟ-ΕΒΡΑΪΚΗ, μέχρι την στιγμή που ήρθαν οι διαφωτιστές του Έθνους, τους έμαθαν ποιών απόγονοι είναι, κι έτσι η σπίθα της γνώσης έγινε φωτιά που έκαψε τον κατακτητή.
Δυστυχώς όμως, η δουλειά έγινε μισή... Όταν ο ένας εκ των διαφωτιστών μας, ο Αδαμάντιος Κοραής είδε τους Τούρκους να φεύγουν, αλλά όχι και τους Εβραίους, αναφώνησε γεμάτος πόνο και απογοήτευση:
''Ω! ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΕΛΛΑΣ, ΔΕΝ ΑΝΕΣΤΉΘΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ, ΑΠΛΩΣ ΗΛΛΑΞΕΣ ΤΑΦΟΝ... ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΝ''.
Αυτός δεν αγιοποιήθηκε ως ''προφήτης''!!!
Σ' αυτόν τον τάφο δεν πεθαίνει ότι Ελληνικό γεννιέται από την υποτιθέμενη εποχή της απελευθέρωσης και μετά; Δείτε την κατάληξη του μοναδικού ΕΛΛΗΝΑ πολιτικού του Καποδίστρια. Δείτε την κατάληξη όλων των ηρώων της απελευθέρωσης.... ΔΕΙΤΕ ΤΑ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ, ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ.
Αναφέρθηκα όμως στον Α. Κοραή. Ας δούμε ποιος ήταν.
Ήταν αυτός ο Έλληνας, που πρώτος διαμαρτυρήθηκε για το ψεύδος και την κοροϊδία του "Αγίου φωτός''. Στον τρίτο τόμο του βιβλίου του ''ΑΤΑΚΤΑ'' γράφει: "οι χριστιανοί Πατέρες δεν αναφέρουν τίποτα μέχρι τον 9ον μ.Χ αιώνα περί του ''αγίου'' φωτός''.
Ενώ σε άλλο σημείο του ίδιου βιβλίου:
''Το ψευδόθαυμα αυτό το πιστεύουν ολίγοι, ίσως τινές δια μωρίαν και άλλοι δι΄ αισχροκέρδειαν... Ουδέ ο Χρυσόστομος το επίστευεν ή μάλλον ουδέ το εγνώριζε, διότι, άν εις τον καιρόν του εθαυματουργείτο το άγιον φώς, πώς ήτο δυνατόν να λέγη ότι δέν εγίνοντο πλέον θαύματα;''
''Οι Μοναχοί, ώς φρόνιμοι, δεν άργησαν να θεραπεύσωσι την δυστυχίαν, επινοήσαντες το θαύμα του αγίου φωτός''.
Έτσι, για κάποιο διάστημα, με ''νύχια και με δόντια'' οι μοναχοί κράτησαν το εφεύρημα τους αυτό γεμίζοντας τα φυλακτήρια τους με τα αργύρια των αφελών πιστών. Στις αρχές του 11ου αιώνα, ο Σουλτάνος της Αιγύπτου, Αχέμ Βαμριλλάχ, ''ακούσας ότι εγίνετο με δόλον των ιερέων θαύμα ετήσιον εις την Ιερουσαλήμ, ωργίσθη τόσον, ώστε και τον Ναόν του Αγίου Τάφου κατέσκαψε, και όλα τα ευρεθέντα εις αυτό πλούτη μετέφερεν εις το βασιλικόν του θυσαυρόν'' (MOSHEM).
Ο Αδαμάντιος Κοραής μας λέει και πάλι: ''Όπου βλέπεις θρησκείαν μολυσμένην, συμπέρανε, ότι η βαρβαρότης των πιστευόντων είναι ανάλογος του μολυσμού''.
Και συνεχίζει λέγοντας: ''Δοκίμασε να κηρύξης εις τους προσκυνητάς, ότι ματαίως εξοδεύουν τόσα χρήματα, ματαίως κοπιάζουν ταξιδεύοντες μακράν δια θαύμα, δοκίμασε να διδάξης την τόσην απλήν αλήθειαν ταύτην, και θέλεις ιδεί στράτευμα προσκυνητών μεθυσμένων, ή (ώς δέν αισχύνονται να ονομάζωνται) Χατζήδων, στρατηγούμενον απο ολίγους θρασυτάτους γόητας, πνέοντας τον όλεθρον σου, ώς ανατροπέως των καθεστώτων''.
Παρ' όλα αυτά, και πάλι οι Μοναχοί κατάφεραν να ξανανοίξουν το επικερδές "εργοστάσιο" τους, και εξακολούθησαν το ''θαύμα'' τους. Για να απαλλαγούν και από την ενόχληση των Αράβων, επινόησαν και την εγκληματική εκστρατεία των Σταυροφοριών. Μετά τις Σταυροφορίες, οι Λατίνοι παρέμειναν για 88 χρόνια στην Ιερουσαλήμ, και έθρεψαν με το θαύμα τους αυτό την ακολασία τους. Μετά το επικερδές αυτό εμπόριο πέρασε στα χέρια των Ανατολικών, και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα !!!
Ο Αδαμάντιος Κοραής, είναι ο κρυφός ήρωας της Επαναστάσεως. Είναι η βάση της, εκείνος που όπλισε με γνώση, αφύπνισε τον Γέρο του Μοριά κι όλα τα άλλα παλικάρια μας για να δώσουν τον υπέρ πάντων αγώνα της Ελευθερίας.
Ο Μπροστάρης της Χριστιανοσύνης, (ΟΧΙ ΤΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑΥΓΗ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ) Πατριάρχης Βαρθολομαίος, τους ονόμασε αυτούς τους Ήρωες ''ξεβράκωτους'', οι οποίοι δημιούργησαν ''προστριβές'' στην ''υπέροχη συμβίωση'' Τούρκων και Ρωμιό-Ραγιάδων!!!!!!!
Αυτό για να δείτε πόσο δίκαιο είχε ο Κοραής.
Η ακριβής δήλωση του ήταν η εξής: "...ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι δυο λαοί διέκοψαν την υπέροχη συμβίωση των 400 χρόνων, όταν ξεσηκώθηκαν κάτι ξεβράκωτοι και δημιούργησαν τις γνωστές προστριβές...''
Εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ" Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 1991. Αρ. Φύλλου: 3271.
Έλληνες έδιωξαν τους Τούρκους... Έλληνες θα διώξουν και τους Εβραίους απ' την τιμημένη όσο και πολύπαθη πατρίδα τους. Με ποιον τρόπο; Με την διάδοση της γνώσης και της αλήθειας.
Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ. ΠΛΑΤΩΝ.
Έρρωσθε κι Ευδαιμονείτε.

 Μιχάλης Βαρελάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου