Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

Η Μυτιλήνη είναι το πρόσωπο της Ευρώπης.... ΨΕΜΑ!!! Η Μυτιλήνη είναι το θύμα της Ευρώπης, το κορόιδο της Ευρώπης.

 

Λόγια, λόγια, λόγια.... Χορτάσαμε!
 Η Μυτιλήνη είναι το πρόσωπο της Ευρώπης.... ΨΕΜΑ!!! Η Μυτιλήνη είναι το θύμα της Ευρώπης, το κορόιδο της Ευρώπης.
 Η Μυτιλήνη σήμερα πενθεί θύματα... Οι θάλασσες μας καθημερινά ξεβράζουν πτώματα από βρέφη και παιδάκια. Το Αιγαίο μας έχει γίνει υγρός τάφος.
 Όλοι μας δείξαμε ανοχή όμως πλέον το μόνο συναίσθημα που έχει μείνει είναι οργή!
Οργή για την Κυβέρνηση μας, για την Ε.Ε. οργή για όσους συναινείτε στο θάνατο αθώων ανθρώπων που μπαίνουν στην βάρκα της ελπίδας, ελπίζοντας ότι θα πάνε στον παράδεισο και τελικά πάνε στην κόλαση... 
Αυτοί που θα καταφέρουν να φτάσουν στη στεριά σε λίγες μέρες θα πεθάνουν στους δρόμους από το κρύο. Γνωρίζετε όλοι σας πολύ καλά τα κυκλώματα των λαθρέμπορων στην Τουρκία και είναι ντροπή σας που δεν βάζετε ένα τέλος.
 Μάθαμε σήμερα ότι η περιφέρεια χρηματοδοτήθηκε με δύο εκατομμύρια με σκοπό την δημιουργία κέντρων καταγραφής όπου το κρατάει επτασφράγιστο μυστικό. Τι νομίζετε ότι θα επιτρέψουμε να δράτε όλοι σας άναρχα πάνω στο νησί μας???
 Σήμερα Δανός πράκτορας ανακοίνωσε ότι ακυρώνει το πακέτο της Λέσβου για το 2016 και αυτό είναι μόνο η αρχή... Μήπως ο σκοπός σας είναι να μας διώξετε από τον τόπο μας και να γίνει η Λέσβος η Λαμπεντούζα της Ευρώπης? Τέλος το θέατρο, τέλος τα λόγια... Μην μας ξεπουλάτε!!!


ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΖΑΝΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου