Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

Παραχάραξη της Ελληνικής Ιστορίας από την ανθελληνική «Αριστερά»

Παραχάραξη της Ελληνικής Ιστορίας από την ανθελληνική «Αριστερά»

Για πολλοστή φορά τα στελέχη της Αριστεράς έδειξαν το πραγματικά ανθελληνικό πρόσωπό τους.
Η ηθελημένη διαστρέβλωση της Ελληνικής Ιστορίας από την Αριστερά, γίνεται ανελλιπώς από το 1945 μέχρι και σήμερα. Πριν περίπου δυο χρόνια η κα. Ρεπούση είχε ένα κρεσέντο ανθελληνικών αισθημάτων. Θέλησε να μας πείσει ότι η Μικρασιατική Καταστροφή και οι ανελέητες σφαγές που υπέστησαν οι Έλληνες στην Μικρά Ασία από τους Βαρβάρους Τούρκους δεν υπήρξαν ποτέ!
Η κυρία Ρεπούση μίλησε για συνωστισμό προσφύγων κατά την Μικρασιατική καταστροφή. Η κυρία Ρεπούση δήλωσε ότι οι Σκοπιανοί έχουν το δικαίωμα να αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες. Ο Τατσόπουλος προσπάθησε να παραχαράξει το νόημα της Επανάστασης του 1821, υποβιβάζοντας τον Εθνικοαπελευθερωτικό χαρακτήρα της σε ταξικό. Η κυρία Δούρου δήλωσε υπέρμαχος της δημιουργίας τζαμιού, στην Πρωτεύουσα της Ελλάδας. Τα όσα έκαναν οι ορδές του Κεμάλ όχι μόνο στη προκυμαία της Σμύρνης, αλλά όπου κι αν βρήκαν Έλληνα είναι δύσκολο να περιγραφούν με λόγια ή  με εικόνες. Οι σφαγές που έγιναν δεν μπορούν να χωρέσουν στον ανθρώπινο νου!
Σήμερα είχαμε και τον δήθεν Υπουργό Παιδείας Κ. Φίλη ο οποίος μας είπε ότι δεν υπήρξε ποτέ «Γενοκτονία των Ποντίων» ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών όλων των Ελλήνων. Καλό θα ήταν αυτά τα ανθελληνικά σκουπίδια να παραιτηθούν και να τους πάρουν πίσω και την Ελληνική  Ιθαγένεια. Πιστεύω ότι δεν θα στεναχωρηθούν και πολύ, αφού με τις Δηλώσεις που κάνουν, η Τουρκική ιθαγένεια περισσότερο νομίζω τους ταιριάζει.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος
Δημήτριος Μακρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου