Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015

33 tips και κόλπα για το Facebook που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε

© Reuters, Provided by Business Insider Inc Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε μέσω του Facebook. Είναι μια εφαρμογή με την οποία μπορείτε να ασχολείστε την περισσότερη ώρα στο κινητό σας, είτε για να μάθετε τα τελευταία νέα είτε για να επικοινωνείτε με τους φίλους σας.
Συγκεντρώσαμε μερικές από τις καλύτερες συμβουλές και τα καλύτερα κόλπα που μπορεί να μην ξέρετε. Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Facebook σαν επαγγελματίας.
1. Βλέπετε κάτι ενδιαφέρον στην Ενημέρωσή σας αλλά δεν έχετε χρόνο να το διαβάσετε τώρα; Μπορείτε να το αποθηκεύσετε για αργότερα.
© Tech Insider Τα links, τα βίντεο, οι φωτογραφίες και τα μέρη που έχετε επισημάνει μπορείτε να τα δείτε ευκολότερα από τη σελίδα "Αποθηκευμένα" στο προφίλ σας στο Facebook . Η σελίδα βρίσκεται κάτω από το "Περισσότερα" στην εφαρμογή Facebook για το κινητό σας.
Ιδανική λύση για να αποθηκεύετε όλα τα ωραία άρθρα του Tech Insider για αργότερα.
2. Πώς δεν θα λαμβάνετε πλέον προσκλήσεις για να παίξετε Candy Crush.


© Candy Crush, Provided by Business Insider Inc Υπάρχει τρόπος για να μην λαμβάνετε πλέον ενοχλητικές προσκλήσεις όπως από το Candy Crush στο λογαριασμό σας.
Κάτω από το κουμπί "Περισσότερα", επιλέξτε "Ρυθμίσεις", στη συνέχεια "Ρυθμίσεις Λογαριασμού" και "Ειδοποιήσεις". Πηγαίνετε στο "Κινητό" και σκρολάρετε μέχρι κάτω και ξεμαυρίστε το τετράγωνο "Προσκλήσεις Εφαρμογών".
3. Μετατρέψτε τη φωτογραφία του προφίλ σας σε κινούμενη GIF.
© Vimeo, Provided by Business Insider Inc Από την εφαρμογή Facebook για κινητό, επιλέξτε την φωτογραφία του προφίλ σας και μετά πατήστε "Τραβήξτε ένα νέο βίντεο προφίλ" για να ανεβάσετε ένα μικρό βίντεο του εαυτού σας. Το αποτέλεσμα μοιάζει κάτι μεταξύ κινητής GIF και μιας κινούμενης κορνίζας από το Harry Potter.

http://www.msn.com/el-gr/news/techandscience/33-tips-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CF%80%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-facebook-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5/ar-BBnfrvb?li=AAaiBsP&ocid=SK2MDHP 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου