Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015

‎ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΗΣ
Καλούμε την Ζωή Κωνσταντοπούλου να μην διακόψει τις εργασίες της επιτροπής αλήθειας του δημόσιου χρέους. όπως και τις επιτροπές για την υπαγωγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ, για την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, για την διερεύνηση της υπόθεσης “SIEMENS” και όποια άλλη κριθεί ότι μπορεί να βοηθήσει στην προσπάθεια του Ελληνικού λαού να απελευθερωθεί από τον ζυγό της μνημονιακής οικονομικής κατοχής. Την καλούμε σε ανοιχτή εκδήλωση στην οποία θα συζητήσουμε τις προϋποθέσεις για να συνεχίσουν τις εργασίες τους αυτές οι επιτροπές. Ο τόπος και ο χρόνος της εκδήλωσης (στην Αθήνα εννοείται), θα ανακοινωθεί όταν και αν υπάρξει ικανοποιητικός αριθμός συμμετοχών σε αυτή την σελίδα.
(Η ημερομηνία της εκδήλωσης είναι ενδεικτική).

Στηρίξτε και διαδώστε το αντιμνημονιακό μήνυμα της σελίδας έστω κι αν δεν μπορέσετε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση. Το διαδίκτυο δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσει κάποιος μια εκδήλωση και να συμμετάσχει και ο ίδιος θέτοντας ερωτήματα, εξ αποστάσεως.

Η πρότασή μας είναι ουσιαστικά οι επιτροπές της βουλής να γίνουν "επιτροπές του λαού". Και τα μέλη τους να γίνουμε όλοι εμείς.

ΤΟ «ΟΧΙ» ΔΕΝ ΗΤΤΗΘΗΚΕ

Ο ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


https://www.facebook.com/events/920943067999575/?ref=106&action_history=null  Το βράδυ της Παρασκευής 16/10 ψηφίζεται το πολυνομοσχέδιο λαιμητόμος με τα προαπαιτούμενα. Νομίζω πως επιβάλλεται η παρουσία μας έξω από την βουλή. Ας το κάνουμε απλά για να δείξουμε στους εαυτούς μας πάνω απ' όλα, ότι διατηρούμε την στοιχειώδη αξιοπρέπεια που οφείλει να έχει κάποιος αν θέλει να λέγεται άνθρωπος.

Kostas Poulis

https://www.facebook.com/events/920943067999575/?ref=106&action_history=null