Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015

1297 ) #Μεσανατολικό #Αλήθεια - Dikastirio.com


Αποτέλεσμα εικόνας για Μεσανατολικό Αλήθεια Dikastirio com

  Τα παρακάτω κράτη έφυγαν από το δολάριο και θέλησαν να πουλήσουν
τα πετρέλαια τους στο #Εθνικό τους νόμισμα.
Όχι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό...θα χαλούσες το #Αμερικανοεβραικό σύστημα των #Νεοταξιτών. Ένα είναι το #dollar my friend!
Ματωμένα #Πετροδολάρια,έμεινε η #Συρία το #Ιράν τα επόμενα στην λίστα.
Κάποτε ο #ΓεώργιοςΠαπαδόπουλος θέλησε να κάνει το ίδιο με τα πετρέλαια της #Ελλάδας και τον έφαγε η #Φυλακή και η #λάσπη ,το όνειρο του ήταν να κάνει την #Πετροδραχμή και να γίνει η Ελλάδα το πιο πλούσιο κράτος στον κόσμο και τελικά όμως κυβέρνησαν τα #αναρχάκια και έφαγαν αυτόν τον τόπο μαζί με τους Νεοταξίτες ,για δεκαετίες και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καθόλου. #Παραμύθια==========================================================================
 Γιαυτό σας άνοιξε ο ‪#‎Τζίφρας‬ και πάλι με τα λεφτά του Ελληνικού λαού να μας λέτε ψέματα με τις ‪#‎αριστερές‬ προπαγάνδες?
Γιαυτό λειτουργεί η ΕΡΤ?Σαν δεν ντρέπεστε λέω εγώ.
Αναφέρθηκε ότι σε πολλές Ευρωπαικές χώρες έγιναν Ισλαμοφοβικές διαδηλώσεις από την άκρα δεξιά.Αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα καθώς στους δρόμους βγήκε ο απλός λαός χωρίς κομματική ταυτότητα.
Άλλο ένα ψέμα είναι ότι η δημοτικότητα της Μέρκελ στην Γερμανία έπεσε 1 μονάδα...και οι Γερμανοί είναι στα ΚΑΓΚΕΛΑ με την εγκληματική κουλτούρα που τους επιβάλλουν να ζήσουν καθώς και ότι ζητάνε από τους Γερμανούς να μην ντύνονται προκλητικά και να μην φιλιούνται τα ζευγάρια δημόσια γιατί προσβάλλουν την μουσουλμανική θρησκεία.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΩΡΕ !!!
Εμείς σας ενημερώνουμε και υπάρχει ενεργό το ψήφισμα μέχρι χτες 100.000 Γερμανοί υπέγραψαν για την παραίτηση της Μέρκελ από την καγκελαρία,διότι πρόδωσε τα ιδανικά της Γερμανία και συμβάλλει στην αλλοίωση του γηγενή πολιτισμού και η ψήφιση συνεχίζεται.Και όπως και στην Αυστρία και στην Ουγγαρία και στην Πολωνία και στην Σλοβακία και στην Ισπανία και στην Ιταλία οι Ευρωπαίοι δεν θέλουν την αλλοίωση της Θρησκευτικοπολιτιστικής τους ταυτότητας και άρχισες να ξυπνάς και εσύ Έλληνα,τώρα βλέπεις,τώρα διαβάζεις,τώρα θα αποφασίσεις εσύ!
Όχι άλλο ‪#‎αριστερά‬ !!!
Η Ελλάδα ‪#‎απροστάτευτη‬ και ‪#‎προδομένη‬ από όλες τις κυβερνήσεις και πρέπει επιτέλους να σκεφτούμε το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών της Ελλάδας. ‪#‎Τσίπρας‬ #Τζίφρας
‪#‎ΛΕΜΕΟΧΙΣΤΗΝΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΤΗΣΕΥΡΩΠΗΣ‬ ‪#‎ΕΥΡΩΠΙΣΤΑΝ2015‬
‪#‎ΑΓΩΝΑ‬ ΓΙΑ ΤΗΝ ‪#‎ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ‬ ΤΗΣ ‪#‎ΕΛΛΑΔΑΣ‬ ΜΑΣ !

Dikastirio.com
 
========================================================================================

Του Εχθρού μου ο ‪#‎Εχθρός‬ είναι ο καλύτερος μου ‪#‎ΦΙΛΟΣ‬ 4
To ‪#‎Κουρδιστάν‬, η περιοχή που κατοικείται από τον κουρδικό λαό, απλώνεται, κατά το μεγαλύτερο μέρος της, στις ανατολικές επαρχίες της σημερινής ‪#‎Τουρκίας‬ έως την περιοχή του Καυκάσου βόρεια και ορισμένες από τις βορειοδυτικές επαρχίες του ‪#‎Ιράν‬ και τις βόρειες του ‪#‎Ιράκ‬ στα νότια.
Οι Τούρκοι τους ‪#‎σφαγιάζουν‬ εδώ και δεκαετίες και θέλουν να πάρουν το ‪#‎πετρέλαιο‬ και τους ‪#‎πλούσιους‬ φυσικούς ‪#‎πόρους‬ που διαθέτουν οι ‪#‎Κούρδοι‬.
Ένα χαρακτηριστικό τους είναι τα ‪#‎αμπέλια‬ τους τα οποία διατηρούν στα ‪#‎Ορεινά‬ και έχουν ποικιλίες και μεθόδους που θυμίζουν έντονα την ‪#‎παρουσία‬ του ‪#‎ΜεγάλουΑλεξάνδρου‬ στην περιοχή και ίσως είναι και άλλος ένας κρυφός λόγος που τους ‪#‎πολεμάνε‬ οι Τούρκοι.
Κοιτάζωντας αυτήν την ‪#‎Κούρδισσα‬ στα μάτια εμένα μου θύμισε κάτι περίεργο,κάτι ‪#‎οικείο‬.
Ο ‪#‎Κουρδικός‬ λαός απαριθμεί 25 εκ ανθρώπους και κάποιοι έχουν ‪#‎πράσινα‬ και ‪#‎γαλανά‬ ‪#‎μάτια‬ αλλά και μια αγάπη για το ‪#‎Διονυσιακό‬ ‪#‎Σταφύλι‬ αλλά και για τις ‪#‎ΑρχαιοΕλληνικές‬ ‪#‎θυσίες‬
που κάνουν προσφέρωντας ‪#‎κατσίκια‬ στους ‪#‎Θεούς‬...
 
Dikastirio.com