Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !!!

Ηχεί περίεργα η πιο πάνω φράση. Θα αναρωτηθεί κάποιος:
«Είναι η Ελλάδα σκλαβωμένη και δεν το έχω καταλάβει;».
Κι όμως η Ελλάδα δεν είναι πλέον μια ελεύθερη και αυτόνομη χώρα.
Οι προηγούμενοι πολιτικοί μετέτρεψαν τα ιδιωτικά χρέη σε διακρατικά, μετέφεραν τις διαφορές με τους δανειστές στο αγγλικό δίκαιο και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Ο Τσίπρας και η αριστερά όμως (όπως και όλα τα κόμματα που ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο), παρέδωσαν και επίσημα πλέον την εθνική κυριαρχία της χώρας στους δανειστές.
Το τρίτο μνημόνιο; Νόμος 4336/14-8-2015 (ΦΕΚ 94).
Στο άρθρο 3 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ (σελίδα 1014) περιλαμβάνεται το κείμενο του Μνημονίου Συνεννόησης και στον αριθμό 1 παρ. β, γράφει κατά λέξη:
«Η κυβέρνηση δεσμεύεται να διαβουλεύεται και να ΣΥΜΦΩΝΕΙ με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για όλες τις ενέργειες που αφορούν την επίτευξη των στόχων του Μνημονίου Συνεννόησης, πριν από την οριστικοποίηση και τη νομική έγκρισή τους.».
Δηλαδή, ο ελληνικός λαός δεν μπορεί πλέον να νομοθετήσει, για οποιοδήποτε θέμα, χωρίς να συμφωνούν απόλυτα και οι δανειστές.
Ας φέρει λοιπόν ο οποιοδήποτε ένα παράδειγμα παγκοσμίως ελεύθερου κράτους που δεν μπορεί να νομοθετήσει αυτόνομα….
Είναι λοιπόν ελεύθερο κράτος η Ελλάδα;
Και αφού δεν είναι, τι χρειαζόμαστε αυτό το σάπιο και πανάκριβο πολιτικό σύστημα και ειδικά τη Βουλή, αφού η τελευταία, μόνο αποφάσεις των δανειστών μπορεί πλέον να «νομοθετήσει»;
Γιατί άραγε καθόμαστε και ακούμε τις κάθε είδους ανοησίες των κατά φαντασίαν πολιτικών στα καθεστωτικά ΜΜΕ;
Το πρώτο επομένως που πρέπει να κάνουμε εμείς οι πολίτες είναι να αναλάβουμε να απελευθερώσουμε την Ελλάδα. Μετά θα δούμε όλα τα υπόλοιπα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου