Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015

Και τι δεν ''χρωστάμε'' στην ιδιωτική τηλεόραση... Της Μίτσας Μακρή

Αποτέλεσμα εικόνας για ιδιωτική τηλεόραση...


Και τι δεν χρωστάμε στην ιδιωτική τηλεόραση... τόσα μας έχει χαρίσει... μας έμαθε την Μπεζαντάκου, τη Βέρα Λάμπρου, τον Κατέλη, τον Παρασκευά και τόσους άλλους διάσημους τραγουδιστές. Μας έξηγησε ότι η Βισση είναι εθνική τραγουδίτρια και ο Καρβέλας είναι εθνικός συνθέτης. Μας γνωρισε τον Τσάκα και τον Προδρομο. Μας έδειξε σκηνές της διάσημης πορνοστάρ Τζούλιας και την έβαλε κίολας δίπλα σε μικρά κοριτσάκια για να δείξει πόσο προσηνής είναι η καλλιτεχνιδα. Έφτιαξε εκδότες σαν τον Αδωνη, τον Βελόπουλο, τον Πλευρη και τον Λιακόπουλο. Μας ενημέρωσε ότι ο Ράμφος και η Σώτη είναι πνευμαατικοί άνθρωποι. 
Εφτιαξε τον Ορό της Αλήθειας και αποκάλυψε ψέματα ξεφτιλίζοντας οικογένειες για λίγα ευρώ. Δημιούργησε ηθοποιούς που και σε σχολική παρασταση κακοί θα ήταν. 
Πόσα ακόμα θα μπορούσα να αναφέρω... αλλα δεν μπορω να ξεχάσω πως μας έδειξε με το δάχτυλο, εμενα, εσένα, τον διπλανό μας και μας κατηγόρησε ότι οδηγήσαμε τη χώρα στον γκρεμο για εκείνο το γαμημένο σουβλάκι που δεν πήραμε απόδειξη ενω με τους μιζαδόρους και τους φοροφυγάδες χαχάνιζαν και έδειχνε τις οικογενειακές τους και κοινωνικές τους εκδηλώσεις.
Για όλα αυτά.... σε ευχαριστούμε ιδιωτική τηλεόραση... γιατι τι θα ήμουν σ αυτη την κοινωνία χωρις να ξέρω τον Μπογδάνο...
Καλή σας μέρα!!!

Mitsa Makri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου