Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015

Η αρπαγή της Ελληνικής περιουσίας απ'τα Γερμανικά αρπακτικά! Γερμανικό ρεπορτάζ!

 

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το ξεπούλημα των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας στην γερμανική Fraport έκανε ο ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θεόδωρος Γαλιατσάτος, ο οποίος μάλιστα προέρχεται από τον Σύριζα (!) και ο οποίος προαναγγέλλει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, αλλά και τη νομική προσβολή της συγκεκριμένης απόφασης.

Μιλώντας στη HuffPost Greece, ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων δήλωσε για τις αντιδράσεις που φέρνουν οι Γερμανοί στην κερδοφόρα για αυτούς συμφωνία: «Τώρα οι Γερμανοί μας ζητούν και τα ρέστα. Είναι μια χρυσή ευκαιρία να το ξανασκεφτούμε. Οι Γερμανοί για να θέλουν να συνεχιστεί η διαπραγμάτευση, θέλουν να εξυπηρετήσουν ακόμα περισσότερο τα συμφέροντά τους και να ζημιωθεί ακόμα περισσότερο το ελληνικό δημόσιο.»

«Τότε είχαμε συναντήσει τους κ.κ Φλαμπουράρη και Σταθάκη και με όσα μας είχαν πει δεν είχαμε μεγάλες διαφορές. Μας είχαν πει ότι θα μειωθεί ο χρόνος παραχώρησης από τα 40 χρόνια +10 που προβλέπει η απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ, θα μειωθεί ο αριθμός των αεροδρομίων που θα εκχωρηθούν και ότι η συμμετοχή του δημοσίου θα αυξηθεί σε ποσοστό 50 με 51%, ενώ θα εξετασθεί στο όλο σχήμα να υπάρχει συμμετοχή της τοπικής αυτοδιοίκησης και των Τεχνικών Επιμελητηρίων. Τίποτα από αυτά δεν έγινε».

«Από τη στιγμή που αυτή η απόφαση ελήφθη στο οικονομικό συμβούλιο στο Μαξίμου, στις 13 Αυγούστου, μία ημέρα πριν ψηφιστεί η συμφωνία στη Βουλή, από μόνο του λέει πολλά. Εύκολα μπορεί να συμπεράνει κανείς, ότι υπήρξε ζητούμενο και προαπαιτούμενο από κάποια πλευρό. Πρόκειται για ξεπούλημα. Τα χρήματα που θα πάρει το ελληνικό δημόσιο είναι λιγότερα από αυτά που βγάζει το περιφερειακό αεροδρόμιο της Κέρκυρας σε ένα χρόνο.».

Όπως είναι γνωστό τέσσερα από τα προς πώληση αεροδρόμια, αυτά της Κερκύρας, του Ακτίου, της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου εξυπηρετούν την αεροπορική επικοινωνία της Περιφέρειας και κυρίως συμβάλλουν καθοριστικά στο επίπεδο της τοπικής τουριστικής οικονομίας.

Η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί με κάθε μέσο στο ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας στο οποίο προχωρά αδίστακτα η νεομνημονιακή κυβέρνηση Σύριζα με με δεκανίκια το ΠΑΣΟΚ, την ΝΔ και το Ποτάμι.

"Τα προαπαιτούμενα του τρίτου μνημονίου που φέρνει ο Τσίπρας για μισθούς, συντάξεις, ασφαλιστικό είναι χειρότερα ακόμα και από αυτά που έφερνε ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος και το πλέον εγκληματικό είναι η δέσμευση της εθνικής μας περιουσίας στο ληστρικό ταμείο των 50 δισ. ευρώ με το οποίο οι διεθνείς τοκογλύφοι βάζουν χέρι στο ελληνικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο, την μοναδική ελπίδα διεξόδου από την κρίση και το γεγονός αυτό συνιστά συνειδητή προδοσία"

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/vi...

Δείτε το Γερμανικό Βίντεο:
https://youtu.be/L0-pcab1L9k