Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ, ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΕΙ!!! - Της Δήμητρας Παπαδοπούλου

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ,
ΜΉΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ : ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ NAI, ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩ NAI, ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΧΡΟΝΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΝΑΙ, ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΧΟΥΝΤΑΣ ΝΑΙ, ΥΠΟΣΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΤΑΠΕΖΩΝ ΝΑΙ, ΟΜΩΣ ΕΩΣ ΕΔΩ!!!
ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΠΡΑΞΕΙΣ!!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ "ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΈΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ!!!
ΑΝ ΔΕ ΔΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ, ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΡΔΗΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!!!
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ, ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΕΙ!!! ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΙΑ ΕΝΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50.000 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ, ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΣΤΕΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΓΙΑΤΡΟΙ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ Κ.Λ.Π.!!ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ, ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ!!! 

Δήμητρα Παπαδοπούλου