Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015

ΕΚΤΕΛΕΣΗ - ΕΞΑΡΤΗΣΗ - Τού Παν Ελλήνιου - ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΝ....

Αποτέλεσμα εικόνας για εκτέλεση εντολών σε εξαρτημένη  Ελλάδα
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χιλιοειπωμένα βέβαια τα δρώμενα, ποιος όμως ασχολείται με «περσινά ξινά σταφύλια». Η σημερινή δραματική κατάσταση οδηγεί σε τρεις ξεκάθαρες επιλογές-«λύσεις». Οι οποίες, φαίνονται από κάθε οπτική γωνία πως οδηγούν στο: ίδιο είδωλο, στην αυτή παράσταση και στην γνώριμη εικόνα, που διαμορφώνουν το αποτέλεσμα κάθε «ισότιμου» μέλλους της Ε.Ε. Οι διαφωνούντες μπαίνουν κατευθείαν στον στόχο του εκτελεστικού αποσπάσματος. Οι προτιμήσεις όποιας αποδοχής, γίνεται χωρίς φλύαρες ανεμολογίες και φυσικά αντιρρήσεις «άγονες» προς τους ρυθμιστές και αποφασίζοντες για τις τύχες και ζωές των λαών της Ευρώπης, που είναι οι ακόλουθες:
1. «Η άνευ όρων παράδοση της αυτονομίας στους εντολείς»!
2. «Η αποδοχή «σαν χάρη» του όποιου ταπεινωτικού μνημονίου»!
3. «Η χωρίς σχόλια υποταγή στις εντολές των χρόνιων τοποτηρητών»!
4. Εκτός λίστας: σ’ ιαρέεες; Έχω κι άλλα έξη μέτρα στο κέντρο αποφάσεων! ! !
διαλεκτισμός:
ΕΞΑΡΤΗΣΗ!
Η λειτουργία των διαχειριστικών μηχανισμών πληρωμής: κρατικών, κοινωνικών, πολιτικών εμπορικών, μισθών και συντάξεων κάθε χώρας, αποτελεί προ πολλού εξάρτημα των παγκόσμιων κυκλωμάτων. Σχεδόν καμιά χώρα πλέον, δεν μπορεί να ειτουργήσει διαχειριζόμενο τον προϋπολογισμό, και ισολογισμό της περιουσίας του λαού της αυτόνομα.
Στο εξής, τόσο οι πολιτικές, κοινωνικές όσο και οικονομικές κρίσεις, θα είναι τα πρώτα αναγνώσματα των κυβερνόντων, χωρίς να μπορούν να επεμβαίνουν σε τίποτα. Και αυτό επειδή, αποδέχτηκαν την καταδίκη των χωρών τους με τις παγκόσμιες συνθήκες που υπογράφουν κατά καιρούς και που όλες μπαίνουν σε ισχύ αυτόματα. Έτσι θα εξαρτιούνται από τα κάθε είδος συμβούλια των παγκοσμιοποιητών όπως: Δ. Ν. Τ. , Π. Ν. Τ. Τρόικας και όποιου άλλου ελέγχου χρειαστεί για να εκτελούν τις εντολές τους. Διότι καταργώντας διαχρονικά κάθε μορφή παραγωγής του τόπου τους, έγιναν πλήρη εξαρτήματα των δανειστών τους και από:
1. Τις πρώτες ύλες επιβίωσης!
2. Από τα εμβολιασμένα υβρίδια!
3. Τα ξενόφερτα προϊόντα παραγωγής!
4. Τα κάθε είδους και μορφής ένδυσης!
5. Τις καθημερινές διατροφικές ανάγκες!
6. Τα μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης!
7. Τα μηχανήματα της καθημερινής χρήσης!
8. Και φυσικά τις μορφές διακυβέρνησής τους!

Παν Ελλήνιος