Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015

ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΓΗ: Το ιστορικό του ονόματος και οι παγκόσμιοι σφετεριστές του:

 

ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΓΗ: Το ιστορικό του ονόματος και οι παγκόσμιοι σφετεριστές του:
Ο μυθολογικός Μακεδόνας ήταν γιος του Διός και της Αιθυΐας, πριγκίπισσας της Ημαθίας με πολλά κοινά κατορθώματα, πριν από τουλάχιστο πέντε χιλιάδες χρόνια. Για περισσότερα στο: MACEDONIANS GROUND!
ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΓΗ!
Το ιστορικό του ονόματος και η παραπλάνηση του κόσμου:
Ο μυθολογικός Μακεδόνας, από το μάχες δίδων, δηλαδή μαχητής, ήταν γιος του Διός και της Αιθυίας, πριγκίπισσα της Ημαθίας • ήταν επίσης κατά το μισό-αδελφός του Ηρακλή και της Αθηνάς με πολλά κοινά επιτεύγματα, πριν από τουλάχιστον πέντε χιλιάδες χρόνια. Κάποτε ο Μακεδόνας μαγεύτηκε από την ομορφιά της νύμφης Καλλινίκης, την οποία και πολιόρκησε για πολύ. Η Καλλινίκη ενέδωσε μόνο όταν είδε τον ήρωα να πετυχαίνει άθλους σε κωπηλασία, δίσκο και ακόντιο. Ο Μακεδόνας και η Καλλινίκη κληροδότησαν αδιαμφισβήτητους απογόνους στην Ελληνική ομογένεια, άγνωστοι για τους αδαείς, τους οποίους ακολούθησαν και οι: Αρχέλαος, Φίλιππος A και B »; , Καθώς και οι Αλέξανδροι A », B », Και Γ ο επονπομασθής Μέγας.
Ο λόγος επομένως για την Μακεδονία που ξεκινά από τόσο μακριά. Αυτό σημαίνει ότι για κάθε διεκδικητή της Μακεδονικής γης και σφετεριστή του ονόματος ή εδαφών της, λείπουν οι βασικές ιστορικές της γνώσεις.
Και αυτό φανερώνει πως η εγκεφαλική τους σελίδα παραμένει λευκή. Διότι, η φύση τότε δεν είχε αποφασίσει ακόμα από τί υλικό θα έφερνε στη ζωή όλους εκείνους που τον βασανίζουν. Είναι κάτι που δείχνει ξεκάθαρα, πόσο αδαείς, άσχετοι, κακόβουλοι, ανιστόριτοι και δόλιοι είναι, όσοι υπονομεύουν, υποσκάπτουν και λοιδορούν ενάντια στην αντίσταση των απογόνων του μυθολογικού ιδρυτή αυτής της κληρονομιάς που τους φώτισε τα σκοτάδια. Λόγω τοποθεσίας, η χώρα του μυθικού Μακεδόνα, ήταν πάντα ένα αξιοζήλευτο κομμάτι της ευρωπαϊκής Ελλάδα, πάνω από το κορμί της οποίας πέρασαν πολλές βόρειο-ανατολική επιδρομές. Εκτός λοιπόν, που απειλούνταν ολάκερη την Ελλάδα διαχρονικά, η Γη των Μακεδόνων καταπατούνταν βάναυσα από τότε.
Για αυτό και οι δυο μέγιστοι ηγέτες της, Φίλιππος ο Β' και ο Αλέξανδρος ο Γ΄», Υπεραμυνόμενοι τα πάτρια εδάφη πρόσφεραν αμφότεροι ό,τι πιο πολύτιμο είχαν, την ίδια τη ζωή τους, δολοφονηθέντες και τα δύο.
Η Ελλάδα γέννησε πολλούς φιλοσόφους, στοχαστές που προσέφεραν τους διανοητικούς τους χυμούς σε όλη την ανθρωπότητα, την οποία οι αλαζόνες ηγέτες, οι οποίοι λόγω ημιμάθειας ή πανουργίας, προσπαθήστε να την κατακτήσουν. Γέννησε όμως και πολλούς Εφιάλτες, που δυστυχώς βρίσκονται παντού και πάντα. Οι οποίοι σε πολλές δύσκολες στιγμές προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους επιβουλείς, οδηγώντας την Ελλάδα, αυτή την μοναδική πηγή πνευματικής ανάτασης στην κοινωνική, πολιτική, αθλητική, μουσική και κάθε άλλη πολιτιστική αναβάθμιση της υφηλίου, στη σημερινή κατάντια. Με απώλειες, την Ιωνία, Βόρεια Ήπειρος, κομμάτια της Μακεδονίας και της καταπονεμένης Κύπρου. Διότι την ορέγονται οι αγνώμονες ευεργετημένοι από τις προσφορές της. «ΕΥΓΕ»!
Παν Ελλήνιος