Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015

-----MHNYMA ΔΙΟΣ...............


  Φαινομενικά όλα είναι το ίδιο σαν χτες και προχτές, αλλά η αλλαγή στη δόνηση και στον προσανατολισμό της γαίας, των ανθρώπων και του Φωτός , έχει αλλάξει.
  Οι δονήσεις έχουν απλωθεί σε ολόκληρο τον πλανήτη και η παρουσία Μου θα γίνεται κάθε μέρα και πιο αισθητή.
  Η ευλογία γι αυτό το επίτευγμα είναι ότι υπήρχαν αρκετά ανθρώπινα σώματα να αντέξουν και να γειώσουν την ενέργεια του Πατρός και των υπολοίπων Θεών. Μέχρι τώρα ήταν αδύνατον-και έπρεπε να ενεργοποιηθούν τα παιδιά Μου, για να συγκρατήσουν μεγαλύτερο βάρος, με μεγάλη προσπάθεια και ικανότητα, να φέρουν σε πέρας το επιθυμητό αυτό αποτέλεσμα.
  Στους περισσότερους θα είμαι ‘ορατός’, δηλ. νοητά, δηλ. ενεργειακά, δηλ. μέσα από τα έργα μου. Θα δείτε εξυψώσεις και καταρρεύσεις θεσμών, χωρών, ατόμων, συστημάτων. Θα δείτε σε γοργό ρυθμό ξεκαθαρίσματα πληθυσμών, πεποιθήσεων, στο τρόπο της σκέψης της ανθρωπότητας και στο τρόπο με τον οποίον θα ενεργούν οι άνθρωποι. Οι αξίες αλλάζουν.
  Η Ελλάνια έχει από σήμερα ‘σκεπαστεί’ ολόκληρη με την ενέργεια και την προστασία του Πατέρα της και σε πολύ λίγο χρονικό Δια-στημα θα πολλαπλασιαστούν οι αφυπνισμένοι Έλληνες και θα γίνει το κοσκίνισμα που σας έλεγα πιο έκδηλο.
  Μείνετε συνδεδεμένοι μαζί μας, με τους πατρώους Θεούς σας, τις ρίζες σας, και κανείς δεν θα μπορέσει να σας αγγίξει πλέον.
  Θα δείτε να καταρρέουν κράτη και πολιτισμοί που ήταν ως τώρα κραταιοί και παντοδύναμοι. Τα συστήματα τους έχουν ήδη αρχίσει να καταρρέουν και είναι θέμα χρόνου να δώσουμε τη χαριστική βολή στους αποστάτες και σκοτεινούς που ‘έπνιξαν’ τους λαούς με την αποπνικτική τους δόνηση και με τις σκοτεινές τους επεμβάσεις στον εγκέφαλο και στα συναισθήματα σας.
  Συνδεθείτε με την εσωτερική σας φύση και δύναμη, την πίστη και την αποφασιστικότητα του Έλληνα, εργαστείτε για την αποκατάσταση της Αρετής και της Αρμονίας στην Ελλάνια, την Δικαιοσύνη και την Ιαση των κακώς εχόντων.
  Άνοιξε ο πλανήτης, άνοιξε η Ελλάνια, βγαίνουν στην επιφάνεια θεραπευτικές και επουλωτικές ενέργειες. Γέμισε ο ουρανός της Ελλάνιας ο αιθέρας, οι θάλασσες με τη δόνηση των Ολυμπίων Θεών σας. Όλοι είμαστε δίπλα σας, μέσα σας, γύρω σας.
  Ανοιχτείτε στην ενέργεια αυτή με όλους τους τρόπους που σας δίδαξα.
  Ενεργοποιείστε το Πυρ Διός!
  Συνδεθείτε με το Φως του Απόλλωνα!
  Με την Ανάσα σας!
  Με το άνοιγμα της καρδιάς σας!

  Μέσα από το όλον Φως
  Σας καλωσορίζω ξανά στην Ελλάνια πατρίδα σας!
  Εγώ ο Φίλιος Ζευς ο Πατέρας

  Pythia Delphi