Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015

ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΕΑΡΙΝΗΣ ΙΣΗΜΕΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ''ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΥΡΦΟΡΟΣ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ''ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ'' ΚΑΙ ΤΟ ΆΓΗΜΑ ΑΡΕΣ ΑΝΑΞ ! !


 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΠΡΟΜΗΘΕΎΣ ΠΥΡΦΌΡΟΣ, η Κοινότης Ελλήνων ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ και το άγημα ΑΡΕΣ ΑΝΑΞ , Ετέλεσαν σήμερα με μεγάλη επιτυχία την εορτή της Εαρινής Ισημερίας την Απολλωνία ημέρα («Κυριακή») 22 Μαρτίου 2015 στο Ναό του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, με την ευγενή φιλοξενία και αρωγή της Ομάδος “Ε” Ελλήνων

Οι εκδηλώσεις των Ισημεριών και των Ηλιοστασίων συμβάλλουν στη γνωριμία και συνάφεια με τις πολιτισμικές μας ρίζες, φέρνοντάς μας σ’ επαφή με την αύρα της φύσης και της προγονικής ψυχής.
Η καθιερωμένη τελετή της Εαρινής Ισημερίας ετελέσθει μέσα στον καταπράσινο χώρο του Ναού του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ανάμεσα στα αγάλματα των Θεών και Ηρώων της ελληνικής παράδοσης.


ΕΝΑΡΞΗ ΤΕΛΕΤΗΣ :  https://www.youtube.com/watch?v=ZdrnnZ38IP0Η ΧΟΡΩΔΊΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΌΤΗΤΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ''ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ'' : 
https://www.youtube.com/watch?v=tT1yfISKbic 


 ΣΠΟΝΔΉ ΣΤΟΝ ΘΕΌ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ ''Ε'' ΑΡΙΣΤΟΤΈΛΗ ΚΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ : https://www.youtube.com/watch?v=o_2WLJOBO3gΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ...................

ΡΑΝΤΕΒΟΎ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ, 30 ΜΑΐΟΥ, 14 ΙΟΥΝΙΟΥ , 21 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ..............

Nikos Pazaitis

npazaitis@hotmail.com