Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015

Ανοιχτή Επιστολή 10.01.2015 - Παναγιώτατε κύριε Άνθιμε............. Μεταξύ όσων εκθέσατε μου έκανε εντύπωση η ύβρης προς τους προγόνους του Ελληνισμού, τους οποίους αποκαλέσατε ειδωλολάτρες και δωδεκαθεϊστές...... 

                             Ανοιχτή Επιστολή                 10.01.2015                                       

 Παναγιώτατε κύριε Άνθιμε,
        Στις 18.11.2014 και ώρα 22.00 στην ΤV Εγνατίας έπιασε τυχαία την συνέντευξη που είχατε.  Μεταξύ όσων εκθέσατε μου έκανε εντύπωση η ύβρης προς τους προγόνους του Ελληνισμού, τους οποίους αποκαλέσατε ειδωλολάτρες  και δωδεκαθεϊστές.
        Όσο και εάν θέλει κανείς  παναγιώτατε να σεβαστεί  την πνευματική σας ιδιότητα δεν μπορεί να μην  προσέξει ότι μέσα σε αυτές τις φράσεις κρύβεται ασέβεια και ιστορική ημιμάθεια και μίσος προς τα των Ελλήνων.
         Χαρακτηρίζετε τους σοφούς εκείνους ανθρώπους ειδωλολάτρες. Τι σημαίνει επί τέλους αγαπητέ  πνευματικέ ηγέτη του χριστιανισμού «ειδωλολάτρης»; Ότι οι Έλληνες πίστευαν σε ανύπαρκτα πράγματα; Ήταν οι υψηλές αξίες και οι αρετές των Ελλήνων ανύπαρκτες; Σ αυτές πίστευαν και οι στόχοι τους ήταν να φθάσουν τους θεούς, τους οποίους δημιουργούσαν οι ίδιοι για να έχουν πρότυπα ανύψωσης του ψυχικού κόσμου,  τιμώντας πάντοτε τις υψηλές αξίες και αγωνιζόμενοι να γίνουν ενάρετοι όπως τα πρότυπα των θεών.
        Αυτές οι έννοιες ήταν λοιπόν υπαρκτές και κοσμούσαν τις θεϊκές υποστάσεις που δημιουργούσε η υπέρτατη ελληνική διανόηση όπως ανάφερα πιο πάνω στην οποία ελληνική διανόηση στηρίχτηκε ο εβραϊσμός, ο μωαμεθανισμός και ο χριστιανισμός. Ήταν λοιπόν όλα  υπαρκτά όσο σε καμία άλλη θρησκεία και υπάρχουν ακόμα και θα υπάρχουν εν όσο ο πλανήτης κινείται γύρω από τον Απόλλωνα θεό Ήλιο.  Εάν όμως δεχτούμε την αισχρή έννοια που αποδίδεται από τον χριστιανισμό στην ειδωλολατρία τότε  η χειρότερη ειδωλολατρία βρίσκεται στην θεωρία και στις πράξεις του χριστιανισμού ο οποίος τιμά και λατρεύει  όχι μόνο ανύπαρκτα αλλά πολλές φορές και αισχρά αντικείμενα. Οι Έλληνες είχαν εικόνες και αγάλματα αλλά ποτέ  κόκαλα, ξύλα, δάκρυα και άλλα παρόμοια. Ο χριστιανισμός της ορθοδοξίας σήμερα έχει μόνο εικόνες επειδή τα αγάλματα θυμίζουν ελληνική θρησκεία. Ο χριστιανισμός μίσησε την μοναδική σε όλο τον κόσμο τέχνη των Ελλήνων, αφόρισε και καταράστηκε  τα χρυσά χέρια που άφησαν αυτά τα πανέμορφα και θεϊκά δημιουργήματα  τα οποία έχουν γλώσσα και μηνύουν πολλά. Δεν είναι νεκρά  και παγωμένα όπως εσείς με ασέβεια τολμήσατε να τα χαρακτηρίσετε αλλά  εκπέμπουν τόση ζεστασιά που ζεσταίνουν και αναστατώσουν όλη την οικουμένη ακόμη και ακέφαλα όπως η αφεντιά του χριστιανισμού τα κατάντησε. Εκτός της ζεστασιάς που εκπέμπουν σε όλα τα πλάτη της οικουμένης είναι ζωντανά και μιλούν. Εξιστορούν την ιστορικά δεδομένα των Ελλήνων και μηνύουν τις αξίες, τις ιδέες και το μεγαλείο του Ελληνισμού.
        Είναι ντροπή σε έναν πνευματικό ηγέτη να υβρίζει με τέτοιο ποταπό τρόπο αυτά τα μοναδικά και γεμάτα ζωή δημιουργήματα του Ελληνισμού. Που βρίσκεται η αγάπη και ο σεβασμός ενός πνευματικού ηγέτη του χριστιανισμού προς τα ανεκτίμητα μνημεία των Ελλήνων;  Τότε για ποιο  λόγο πασχίζουμε να φέρουμε τα «παγωμένα» αυτά  μάρμαρα από το Λονδίνο; Μήπως πρέπει να ενημερώσουμε τους Άγγλους για την ασυμβίβαστη στάση των πνευματικών «ηγετών» του χριστιανισμού έναντι των Μαρμάρων, η οποία υιοθετείται και από τις ηγεσίες της χώρας μας επειδή οι «ηγέτες» μας είναι δειλοί και νιώθουν εξηρτημένοι από την πνευματική ηγεσία του χριστιανισμού; Διακηρύσσετε ότι ο Χριστός δίδαξε, σεβασμό, ελευθερία και αγάπη. Ποιος  μπορεί να ενσαρκώσει αυτά τα διδάγματα όταν τα παραβλέπει η ίδια η ηγεσία του;
        Στη συνέχεια χαρακτηρίσατε τους Έλληνες «δωδεκαθεϊστές». Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για την φυλή των δωδεκαθεϊστών. Ποιοι ήταν, που κατοικούσαν και ποια γλώσσα μιλούσαν;
           Οι Έλληνες δεν λεγόταν «δωδεκαθεϊστές», ούτε «ειδωλολάτρες» αλλά μόνο «ΕΛΛΗΝΕΣ» που σήμαινε άνθρωπος του φωτός, άνθρωπος της έρευνας. Ποτέ δεν ονομάστηκαν δωδεκαθεϊστές αλλά ούτε και ήταν καθότι οι Έλληνες ως δημοκρατικός λαός ήταν ελεύθεροι να πιστεύουν σε όποιο θεό θέλουν αφού ούτως ή άλλως οι θεοί είναι δημιουργήματα των ανθρώπων και όχι οι άνθρωποι δημιουργήματα των θεών. Έτσι και ο Μωυσής έκανε τον Ιεχωβά και εσείς τον Χριστό στη σύνοδο της Νίκαιας το 326 μ.Χ. υπό την προεδρία του μεγάλου Κωνσταντίνου. Μόνο που δεν φανήκατε ικανοί να κάνετε μια σωστή θρησκεία όπως οι Έλληνες αλλά  κατορθώσατε να κάνετε μια πολύ δυναμική εξουσία.
           Δεν είχαν λοιπόν δώδεκα θεούς αλλά αμέτρητους και με αυτούς μπόρεσαν να κατακτήσουν τον κόσμο σε όλους τους τομείς και κυρίως πνευματικά. Αντί να νιώθουμε υπερήφανοι, να τους δοξάζουμε και να τους υμνολογούμε, τους καταριώμαστε, τους υβρίζουμε ως χριστιανοί, δοξάζοντας παράλληλα και υμνολογώντας  τον Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ ως δικούς μας προπάτορες.
      Σε κανένα ψαλμό σας δεν μνημονεύετε κάποιον πρόγονο του Ελληνισμού. Μελέτησα όλο το προσευχητάριό σας αλλά δυστυχώς ούτε μια καλή λέξη δεν βρήκα για τον Ελληνισμό. Αντίθετα ύβρεις, κατάρες και σφαγές κατά του Ελληνισμού.
αναφέρω μερικούς από τους σπουδαίους ψαλμούς σας:
«ευλογητός ει, Κύριε, ο θεός των πατέρων ημών Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ. Από πού είναι αυτοί προπάτορες του Ελληνισμού;΄ (ψαλμός η΄)
«… και επί την πόλιν την αγίαν, την των πατέρων ημών Ιερουσαλήμ.. Από πότε η Ιερουσαλήμ είναι πόλη των  πατέρων μας; (ψαλμός γ σελίς 113)
«Αγάθυνον, Κύριε εν τη ευδοκία σου την ΣΙΩΝ και οιδομηθήτω τα τείχη Ιερουσαλήμ..» (ψαλμός Ν΄(50).)
Τι σχέση έχουν όλα αυτά με εμάς τους Έλληνες και μάλιστα με την πατρώα ρίζα μας;
Κάτι πάει πολύ στραβά αγαπητέ  μας παναγιώτατε  κύριε Άνθιμε. Καιρός είναι να πάρει η ηγεσία του χριστιανισμού τουλάχιστο κάτι από όσα λέτε ότι έκανε και είπε ο Χριστός αφού  φοβόσαστε τα Ελληνικά  ως ειδωλολατρικά, άθεα, μιαρά και πολυθεϊστικά. Ίχνος αγάπης και ανοχής δεν μπορείτε να δείξετε. Λυπάμαι πολύ.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Αριστοτέλης Κακογεωργίου
για την Ομάδα «Ε» Έψιλον
και την Διονυσιακή και Αλεξανδρινή Θρησκεία      

 

                ΟΜΑΔΑ  «Ε»  ΕΛΛΗΝΩΝ

VEREIN/CLUBEHEPSILON

57013  Oreokastro, P.Box  35, Tel. 2310-698654 or 697964 and  Gr.-6946695935
e- mail: aristotelianmarathon@live.com - ιστοσελίδες www. omada-hepsilon.org,  Προσωπική: www.kakogeorgioublogspot.com

Justiz Thessaloniki Nr. 6509/1962, AFM 099905754  ΔΟΥ A, Thessaloniki                             

Ομάδα Ε = ατραπός επαναφοράς της συνείδησής στην πατρώα ρίζα του Ελληνισμού.  Η πνευματική επανάσταση.       1ος Ναός των
                                                                                                                                                                                      Ελλήνων μετά
                                                                                                                                                                                      από  2000 χρόνια