Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014

864 ) Ποιοί είναι αυτοί που ατίμασαν τα ιερά του Αλεξάνδρου αλλά και τον ίδιο; - Εμείς.ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΒΙΑΙΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ;

Πως δεν θα μπορούσε να επιβληθεί δια της βίας ο χριστιανισμός αφού  ένας μόνο υπήρξε χριστιανός αλλά και αυτός ο χριστιανός σταυρώθηκε και πέθανε. Μετά απ αυτόν δεν βρέθηκε κανένας χριστιανός πλέον. Στη συνέχεια δημιούργησαν το παραμύθι του "χριστιανισμού" με σκοπό να καταλάβουν την εξουσία. Σήμερα δεν εξουσιάζει κανένας άλλος παρά μόνο αυτό το παραμύθι που  βρήκαν οι Εβραίοι για να καταλάβουν την οικουμένη χωρίς όπλα. Καλά χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν τα όπλα για τους αντιρρησίες βέβαια. Διαφορετικά θα χρειαζόταν πολύ περισσότερα όπλα. Τώρα έβαλαν όλο τον κόσμο από την μια τους χριστιανούς χωρίς βέβαια να έχουν κάποια σχέση με εκείνον που τότε σταυρώθηκε και πέθανε, από την άλλη τους Ισλαμιστές χωρίς ούτε αυτοί να έχουν κάποια σχέση με αυτό που αποκαλούν θεό-Αλάχ, τελευταία και κάποιες άλλες εβραϊκές αιρέσεις όπως πεντηκοστιανούς, Γιαχοβάδες, διαμαρτυρόμενους και πολλούς άλλους να αλληλοσκοτώνονται μια που αυτοί οι περιούσιοι του  θεού έχουν πολλή δουλειά με τα μνημόνια και τις οικονομικές καταρρεύσεις των λαών. Εξ άλλου μην ξεχνάμε όλοι  είναι σωτήρες διότι προσπαθούν να φτωχοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τον άνθρωπο ώστε να του εξασφαλίσουν την παραδείσια αποκατάσταση αφού κατά την θεωρία των "σωτήρων" μόνο οι φτωχοί θα κληρονομήσουν τον παράδεισο. Οι άλλοι είναι ήδη καταχωρημένοι στα βιβλία  του αιωνίου πυρός. Θα έπρεπε λοιπόν να είναι κάποιος πολύ βλάκας για να προσκυνήσει τον χριστιανισμό χωρίς να νιώσει το μαχαίρι στο λαιμό του..................

Ο Χριστός ήταν ένα πρόσωπο όπως όλοι οι άλλοι ίσως με περισσότερες δραστηριότητες και ίσως ένας επαναστάτης. Το πρόσωπο αυτό δεν έχει καμία σχέση με την λαίλαπα που έφερε η δράκα του Χριστιανισμού και τις δολοφονίες λαών ολόκληρων. Ένα είναι γεγονός ότι πρόκειται για μια απάνθρωπη οργάνωση που στήριζε και στηριζόταν από αναίσθητους δολοπλόκους του εκάστοτε κατεστημένου. Ακόμα το χειρότερο για μας τους λεγόμενους Έλληνες χωρίς βέβαια να είμαστε εξ αιτίας του χριστιανισμού δεχτήκαμε την χαριστική βολή και έτσι καταντήσαμε επαναλαμβάνω εξ αιτίας αυτής της χριστιανοεβραϊκής γαλούχησις άνθρωποι με παθολογική ηλιθιότητα. Και ας μην ξεχνάμε ότι με την περιβόητη "ειδωλολατρεία" φθάσαμε στον Όλυμπο πνευματικά, σωματικά και κοινωνικά. Με την "αληθινή" θρησκείας της "αγάπης" χωθήκαμε στο βούρκο και δεν θα βγούμε ποτέ. Παράλληλα ξεχάσαμε ότι για να είμαστε Έλληνες οφείλουμε να εκπληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας προς την πατρώα ρίζα των Ελλήνων και όχι των Εβραίων. Το δράμα που παίχτηκε και εξακολουθεί να παίζεται οδηγεί κάθε εναπομείναντα Έλληνα προς τελική εξαφάνιση. Και δεν φταίει το παπαδαριό ή το σάπιο σύστημα των πολιτικών και δημοτικών αλλά εμείς οι ίδιοι. Σαν μοσχάρια ακούμε από τον ιερέα να λέει.
"Των ενδόξων προπατόρων ημών Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ και των θεοπατόρων ημών Ιωακείμ και Άννης". Κανένας μας δεν αντέδρασε στην παγίδα αυτή της Εκκλησίας που την καλόστησε μια χαρά εδώ και 2000 χρόνια. Τι γίνεται με τους δικούς μας προπάτορες; Ποιός και πότε τους μνημόνευσε; Κατά τα άλλα "η Μακεδονία είναι Ελληνική" αλλά ο γενάρχης των Μακεδόνων ο θεός Ηρακλής ήταν απλώς σε τσίρκο και δάμαζε τα λιοντάρια ο δε θεός Αλέξανδρος ήταν φονιάς και στρατηλάτης. Ο θεός όμως που μας εισήγαγαν οι μαυροντυμένοι ο λεγόμενος "κύριος=Ιεχωβάς", δεν είναι φονιάς παρότι στο κεφάλαιο 9 εδάφιο 16... του Ζαχαρία λέει:
"Εγώ κύριος ο θεός θα χρησιμοποιήσω τον στρατό του Ιούδα ως τόξο, τον στρατό των Εφραίμ ως βέλη και το στρατό της Σιών ως ξίφος και εγώ σαν ήρωας το υψώνω εναντίον των Ελλήνων και καταχώνω αυτούς εν λίθοις με την σφεντόνα μου και τα λιθάρια τους κοκκινίζουν όπως τα κέρατα του θυσιαστηρίου". Αυτόν τον θεό λατρεύει σήμερα ο Ελλαδίτης περιφρονώντας τα ιερά των δικών του προγόνων και παρόλα αυτά έχει την αναίδεια να καπηλεύεται το ιερό όνομα "Έλλην".   Σου υπενθυμίζω τις φράσεις του Αλεξάνδρου μόλις πέρασε τον Ελλήσποντο και πάτησε στην Μ.Ασία αφού κάρφωσε το δόρυ του και ύψωσε το χέρι προς τον ουρανό.
           "Ποτέ δεν θα συγχωρήσω αυτούς που ατίμασαν τα ιερά των προγόνων μου
           ούτε ακόμα και εάν μετανοήσουν"
Ποιοί είναι αυτοί που ατίμασαν τα ιερά του Αλεξάνδρου αλλά και τον ίδιο; Εμείς.
 Να ζήσουμε και περαστικά μας και  χαρούμενες γιορτές.

Αριστοτέλης Κακογεωργίου από την Ομάδα "Ε" Έψιλον