Σάββατο, 8 Νοεμβρίου 2014

Η μεγάλη επερχόμενη οικονομική κρίση φέρνει τον Υδροχοϊσμό προ των "πυλών" του συστήματος. "…Ψωμί …Παιδεία …Τιμωρία", θα είναι το σύνθημα του Υδροχοϊσμού, όταν θα διεκδικήσει την εξουσία.


Αποτέλεσμα εικόνας για Η μεγάλη επερχόμενη οικονομική κρίση

Η μεγάλη επερχόμενη οικονομική κρίση
φέρνει τον Υδροχοϊσμό προ των "πυλών" του συστήματος.
"…Ψωμί …Παιδεία …Τιμωρία",
θα είναι το σύνθημα του Υδροχοϊσμού,
όταν θα διεκδικήσει την εξουσία.
Πώς θα είναι οι πρώτες μέρες του;
Ποια θα είναι τα "μέτρα" που θα λάβει,
προκειμένου να λύσει τα προβλήματα των Ελλήνων;

Η Ελλάδα σήμερα βρίσκεται στο πιο κρίσιμο στάδιο της σύγχρονης ιστορίας της. Κινδυνεύει άμεσα με χρεοκοπία και καταστροφή. Ο ελληνικός λαός είναι στην κυριολεξία ένας άκληρος "φιλοξενούμενος" μέσα στην ίδια του τη χώρα. Έχει χάσει την κυριότητα τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού κεφαλαίου. Έχει καταντήσει ένα "κατοικίδιο", το οποίο προβλέπεται να συντη­ρείται από τα "ψίχουλα" που θα του πετάνε οι ισχυροί υπό τη μορφή επιδομάτων. Ό,τι αξίζει στην Ελλάδα ανήκει πλέον στην κυριότητα ξένων. Από τους κρατικούς κολοσσούς των πρώην ΔΕΚΟ μέχρι τα ιδιωτικά "φιλέτα" του ελλαδικού χώρου. Ταυτόχρονα, με την αλλαγή των νόμων της αγοράς, καταστράφηκε το ιδιωτικό κεφάλαιο παραγωγής και ο ελληνικός λαός είναι σχεδόν στο σύνολό του άνεργος.
Τέτοιου είδους καταστροφή συγκρίνεται μόνον με μια κατάσταση κατάκτησης. Μόνον ένας κατακτητής μπορεί να σου αφαιρέσει την κυριότητα των πάντων και να σε καταντήσει μέσα στην ίδια σου τη χώρα από κύριο σε ζητιάνο. Επειδή όμως ορατός κατακτητής δεν υπάρχει, ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Κάποιοι πρόδωσαν τον ελληνικό λαό. Κάποιοι, με την εξουσία που τους εμπιστεύτηκε ο λαός, άνοιξαν τις "κερκόπορτες" του ελληνικού συστήματος. Κάποιοι τα "πήραν", προκειμένου να μας μετατρέψουν σε "Ινδιάνους", όπου με μερικές χρωματιστές "χάντρες" και μερικά μπουκάλια "ουίσκι" να παραδώσουμε τη χώρα μας στις πολυεθνικές. "Χάντρες" είναι τα χρηματοδοτικά "πακέτα" των ιμπεριαλιστών, για μια χώρα που πλέον τους ανήκει. "Ουίσκι" είναι τα χρήματα των "θεσμικών", που αρπάζουν κεφάλαιο του μεγέθους και της αξίας μιας ΔΕΗ ή ενός ΟΤΕ. Τους κόπους και τα χρήματα δεκαετιών του ελληνικού λαού τα παίρνουν δωρεάν.
Με "χαρτάκια" άνευ πραγματικής αξίας εξαγοράζουν κεφάλαιο κολοσσιαίας αξίας. Αγορά­ζουν δωρεάν. Αγοράζουν με ανώνυμες και αλληλοκαλυπτόμενες επιταγές, οι οποίες την όποια αξία δια­θέτουν τη διαθέτουν μέσα από την αξία αυτού που αγοράζεται. Τι σημαίνει αυτό; Ο ένας καραγκιόζης "εγγυάται" για τον άλλο και η πραγματική "εγγύηση" είναι αυτό το οποίο αγοράζεται. Η μεγαλύτερη απάτη όλων των εποχών. Αυτό δεν συμβαίνει μόνον στην Ελλάδα. Αυτό συμβαίνει παντού, γιατί αυτή είναι η Νέα Τάξη των γύφτων και των εμπόρων. Η μεγαλύτερη λεηλασία στην ιστορία της ανθρωπότητας. Τι γίνεται; Οι διεθνείς τράπεζες "εγγυώνται" για τους αγοραστές και αυτοί με τίποτε αγοράζουν κεφάλαια, τα έσοδα των οποίων απλά θα ξεπληρώνουν τις τράπεζες. Οι τράπεζες θα "γυρίσουν" τα χρήματά τους με τον τόκο και οι πονηροί θα γίνουν ιδιοκτήτες χωρίς κανένα κόστος.
Καταλαβαίνει ο αναγνώστης τι έχει συμβεί; Καταλαβαίνει τι σημαίνει... http://www.ydrohoos.gr/psomi.htm
http://www.ydrohoos.gr/oikonomia.htm

Νικόλαος Γλαβίνας