Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

789 ) Προς τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Παναγιώτατο κύριο Άνθιμο - 13.10.2014 Θεσσαλονίκη - ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Θέμα: Μακεδονία-Σκόπια-Χριστιανισμός-ΕλληνισμόςΟΜΑΔΑ  «Ε»  ΕΛΛΗΝΩΝ

VEREIN/CLUBEHEPSILON

57013  Oreokastro, P.Box  35, Tel. 2310-698654 or 697964 and  Gr.-6946695935
e- mail: aristotelianmarathon@live.com - ιστοσελίδες www. omada-hepsilon.org, 

Justiz Thessaloniki Nr. 6509/1962, AFM 099905754  ΔΟΥ A, Thessaloniki                             

Ομάδα Ε = ατραπός επαναφοράς της συνείδησής στην πατρώα ρίζα του Ελληνισμού.  Η πνευματική επανάσταση.       1ος Ναός των
                                                                                                                                                                                      Ελλήνων μετά
                                                                                                                                                                                      από  2000 χρόνια
Προς τον
Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης
Παναγιώτατο κύριο Άνθιμο                                             13.10.2014
Θεσσαλονίκη                                             ΑΝΟΙΧΤΗ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Θέμα: Μακεδονία-Σκόπια-Χριστιανισμός-Ελληνισμός

Παναγιώτατε,

        Με όλο τον σεβασμό που οφείλουμε να τρέφουμε προς την αποστολή σας, δεν μπορούμε να μην λάβουμε θέση  στην προ ολίγων ημερών διακήρυξή σας σχετικά με το θέμα  της Μακεδονίας κατά την οποία τονίσατε ότι οι «Σκοπιανοί δεν μπορούν να είναι Μακεδόνες επειδή δεν  είναι χριστιανοί».
        Δεν αμφιβάλουμε ότι αγαπάτε την Ελλάδα και την Μακεδονία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι  διαθέτετε τόσο την Ελληνική όσο και την Μακεδονική συνείδηση. Οι Μακεδόνες δεν είναι απόγονοι του Αβραάμ-Ισαάκ και Ιακώβ όπως εσείς ως χριστιανοί διακηρύσσετε στις θείες λειτουργίες με το γνωστό τροπάριο «των ενδόξων προπατόρων ημών Αβραάμ Ισαάκ και Ιακώβ».
        Οι Μακεδόνες είναι απόγονοι του Θεού Ηρακλή καθότι  οι Αιγές ως πρώτη πρωτεύουσα των Μακεδόνων ιδρύθηκε από τον Κάρανο, τον γιό του Τήμενου ο οποίος ήταν  βασιλιάς της Ηλείας και απόγονος των Ατρειδών. Έχουν λοιπόν τη ρίζα τους στους Ατρείδες κοινώς Ηρακλείδες και όχι στους Εβραίους όπως έχουν οι χριστιανοί σύμφωνα πάντοτε με τα «άγια» γραπτά σας κείμενα. Σύμφωνα με το κεφάλαιο 3, εδάφιο 27 κατά Γαλάτες επιστολή λέει ο Απόστολος Παύλος:
                       «Είστε δε  τέκνα Χριστού αφού βαφτιστήκατε»
        Και στο εδάφιο 29 του ιδίου κεφαλαίου συνεχίζει:
                       «Ει τέκνα Χριστού εστέ, τότε ΣΠΕΡΜΑ Αβραάμ εστέ και
                       κληρονόμοι της ζωής όπως υποσχέθηκε ο θεός Γιαχβέ ή Γιαχοβάς». 
        Η δεύτερη παράλληλη καταγωγή των Μακεδόνων από την γέννηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου και μετά είναι από τον θεό Αιακό, τον βασιλιά της Αίγινας και γενάρχη των Μυρμιδόνων, βασιλιάς των οποίων ήταν ο Αχιλλέας. Η καταγωγή αυτή οφείλεται στην  μητέρα του Αλεξάνδρου, η οποία ήταν κόρη του Νεοπτόλεμου, του βασιλιά των Μολοσσών-Μυρμιδόνων.
       Οι γνήσιοι Μακεδόνες λοιπόν  κατάγονται από δύο θεούς, τον Ηρακλή και τον Αιακό, αμφότεροι παιδιά του θεού πατέρα Δία ο οποίος Δίας τυγχάνει και γενάρχης του Έλληνα αφού σύμφωνα με τον Διόδωρο, τον Όμηρο και τον Στράβωνα ο πρωτότοκος γιος του Δευκαλίωνα ο Έλληνας είναι γόνος του Δία.
       Ο Αλέξανδρος ήταν υπερήφανος ως Ηρακλείδης και Αιακίδης και δεν είχε καμία σχέση με την καταγωγή των Εβραίων και των χριστιανών.
     Ο ίδιος ο Αλέξανδρος αναγορεύτηκε θεός από το Αιγυπτιακό ιερατείο ως γιος του Άμωνα-Δία, 658 χρόνια πριν αναγορεύσετε εσείς, οι χριστιανοί τον Χριστό θεό  στην Σύνοδο της Μ.Ασίας το 326 μ.Χ υπό την προεδρία του  «μεγάλου» και «αγίου» ουσιαστικά σφαγέα του Ελληνισμού  Κωνσταντίνου.    
       Ο Αλέξανδρος αντί να τιμηθεί από  τους απογόνους του σαν θεός ή τουλάχιστον σαν ήρωας, αφορίστηκε και καταράστηκε από την ορθόδοξη Εκκλησία ως Έλληνας, ως άθεος, ως μιαρός και ειδωλολάτρης.
       Ατιμάσατε και βεβηλώσατε τα ιερά της πατρώας ρίζας του Μεγάλου Αλεξάνδρου και εισαγάγατε  ξένα ιερά, ξένους προπάτορες του Ελληνισμού κατεδαφίζοντας ότι είχε σχέση με τον Έλληνα  εξαφανίζοντας ακόμα και αυτό το ιερό όνομα «΄Ελλην» που σημαίνει άνθρωπος του φωτός, άνθρωπος ευγενής, άνθρωπος ενάρετος.   
       Στις μάχες του Μεγάλου Αλεξάνδρου σκοτώθηκαν πολλοί Έλληνες και Μακεδόνες. Στην Πύδνα σκοτώθηκαν 25.000 Μακεδόνες και λεηλατήθηκε η Πέλλα, η Βασίλισσα των βασιλισσών διότι αυτή η Ελληνική πόλη και γενέτειρα του θεού Αλεξάνδρου ήταν η τελευταία πρωτεύουσα ολοκλήρου του Κόσμου και όχι η Κωνσταντινούπολη η οποία ήταν πρωτεύουσα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας η οποία είχα τους Έλληνες υπό κατοχή και υπό διωγμό.
      Ακόμα υπάρχει  το κοσμοϊστορικό γεγονός της Μάχης του Μαραθώνα που σώθηκε ολόκληρη η Ευρώπη από την βαρβαρική κατοχή. Υπάρχει η Μάχη των Θερμοπυλών, των Πλαταιών και της Σαλαμίνας που έλαβαν χώρα για την σωτηρία της Ελλάδος και της Ευρώπης και όχι για την πίστη  κάποιου θεού «την αγία».
      Η Ορθόδοξη Εκκλησία γιορτάζει, Πορταϊτισες, Ιεροσολημήτισες, Τηνιακότισες, Κάρες από εδώ και Κάρες από εκεί. Πότε η λεγόμενη «Εκκλησία της Ελλάδος» εδέησε να σκεφτεί αυτούς που πραγματικά έπεσαν μαχόμενοι για την Ελλάδα, για την Ευρώπη και για όλη την ανθρωπότητα; Πότε η Εκκλησία σκέφτηκε να  μνημονεύσει τα δεκάδες εκατομμύρια που  βασανίστηκαν και θανατώθηκαν με το χειρότερο τρόπο από τους Εκκλησιαστικούς στην Σκυθούπολη; Πότε εδέησε να μνημονεύσει ή να ζητήσει συγγνώμη για  την απαίσια δολοφονία της Ελληνίδας Υπατίας; Πότε εδέησε να μνημονεύσει ή να ζητήσει   συγγνώμη για τις 15.000 Θεσσαλονικείς  που σφαγιάστηκαν στον Ιππόδρομο επί Θεοδοσίου επειδή απλώς  ήθελαν να παραμείνουν Έλληνες  μη θέλοντας να προσκυνήσουν το παραμύθι του χριστιανισμού;
       Και γιατί συνεχίζει ακόμα η Εκκλησία να αναθεματίζει το Ελληνικό έθνος με τρις ανάθεμα  εφτά φορές την Κυριακή της Ορθοδοξίας;
       Και γιατί καμαρώνετε τον  «πανάγαθο» θεός της χριστιανοσύνης ο οποίος σύμφωνα με το κεφάλαιο 9 του Ζαχαρία εδάφιο 16-18  λέει:
           «Εγώ κύριος ο Θεός, θα χρησιμοποιήσω το στρατό του Ιούδα ως τόξο,
             το στρατό των Εφραίμ σαν βέλη, το στρατό της Σιών σαν ξίφος και εγώ
             σαν ήρωας, το υψώνω εναντίον των Ελλήνων και καταχώνω αυτούς με
             την σφεντόνα μου και τα λιθάρια τους κοκκινίζουν όπως τα κέρατα
             του θυσιαστηρίου».  
       Και στο κεφάλαιο 25 , εδάφιο 16-18 του Ιεζεκιήλ λέει ο «πανάγαθος» θεός και σφαγέας των Κρητών:
             «Εκτείνω την χείραν μου  επί των αλλοφύλων Φιλισταίων και
             εξολοθρέψω Κρήτες και εξαφανίσω το υπόλοιπον  του παραλιακού
             αυτού λαού η δε Κρήτη εστέ Γη ποιμνίων»
      Που βρήκατε  Παναγιώτατε  αυτόν τον θεό; Πως αποκαλείτε ένα τέτοιο κατασκεύασμα του Μωϋσή  «πανάγαθο» και θεό της αγάπης;
Είμαστε υποχρεωμένοι να αναφέρουμε ακόμα ένα κεφάλαιο επίσης από το «άγιο» βιβλίο σας και μάλιστα το κεφάλαιο 33, εδάφιο 26 του Δευτερονομίου όπου λέει ο θεός των χριστιανών στους Εβραίους:
               «Κανείς δεν είναι σαν το θεό σου Ισραήλ…Έδιωξε αυτός από μπροστά
               σου τον εχθρό και σου έδωσε την προσταγή   ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕ».
      Τι σχέση μπορούν  να έχουν οι Έλληνες και οι Μακεδόνες με  τέτοιες βαρβαρότητες που κοσμούν έναν θεό, τον οποίον εσείς επιβάλατε στον Ελληνισμό εξαφανίζοντας και βεβηλώνοντας όλα τα ιερά των Ελλήνων και των Μακεδόνων;
      Όλη αυτή η δυσάρεστη ιστορική πραγματικότητα δεν αποσκοπούσε παρά μόνο στην εξαφάνιση του Ελληνισμού και στην εγκαθίδρυση μιας νέας ξενόφερτης εξουσίας που θα μπορούσε να καταντήσει τον πνευματικό Έλληνα σε παθολογικά ηλίθιο άνθρωπο και πειθήνιο όργανο ενός νέου φεουδαρχικού κατεστημένου, το οποίον καλύφτηκε με τον μανδύα της αγάπης.
       Και γιατί Παναγιώτατε αφού αγαπάτε τόσο την Μακεδονία, στην Θεσσαλονίκη που είναι γενέτειρα του Μ. Αλεξάνδρου και του Αριστοτέλη και η οποία φέρει το όνομα της αδερφής του Αλεξάνδρου δεν αναγορεύσατε πολιούχο και προστάτη κάποιο από τα 3 αναφερόμενα πρόσωπα αλλά προτιμήσατε έναν ξένο και μάλιστα κατακτητή και διώκτη των Ελλήνων τον «άγιο» Δημήτριο;
      Πριν κλείσουμε την επιστολή μας, σας υπενθυμίζουμε  τις φράσεις του Μεγάλου και θεού Αλεξάνδρου μόλις  πάτησε το πόδι του στην Μ. Ασία, καρφώνοντας  το δόρυ του στο έδαφος και υψώνοντας το χέρι προς τον θεό πατέρα Δία:
             «Τρέμε Δαρείε και υποκλίσου δουλικά στη βούληση των Ελληνικών
             Θεών, και μην ξεχνάς, ότι ποτέ δεν θα συγχωρήσω αυτούς που ατίμασαν
             τα ιερά των προγόνων μου ούτε ακόμα και εάν μετανοήσουν».
      Δεν νομίζω παναγιώτατε ότι είναι δύσκολο να δούμε κατά μέτωπο ποιοι είναι αυτοί που ατίμασαν τα ιερά του Μ. Αλεξάνδρου και ποιους θα καλούσε σε απολογία για την ιεροσυλία και την βεβήλωση των ιερών της πατρώας ρίζας του Ελληνισμού και των Μακεδόνων.

Η επιστολή μας αυτή δεν είναι εχθρική αλλά κατατοπιστική και διευκρινιστική.

Μετά τιμής και  φιλικών χαιρετισμών 
      
Αριστοτέλης Κακογεωργίου
Υπεύθυνος του  Τμήματος Προστασίας
Ιστορικών Δεδομένων σύμφωνα με το εγκεκριμένο καταστατικό της Ομάδος «Ε» Έψιλον όπως και της Διονυσιακής και Αλεξανδρινής Θρησκείας.