Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014

700 ) Αντεθνική προπαγάνδα στα σχολεία

  

Αντεθνική προπαγάνδα στα σχολεία
 
Με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας θεσμοθετείται από φέτος η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού αθλητισμού κάθε πρώτη Δευτέρα του Οκτώβρη , η οποία θα συνδέεται κάθε σχολικό έτος με κεντρικό «θεματικό άξονα» ευρύτερου μαθησιακού πεδίου. Φέτος διεξήχθη την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου με θεματικό άξονα …Τι άλλο ; «Ρατσισμός και Διαφορετικότητα , όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι».
 
  Είναι ηλίου φαεινότερο πως τα κοράκια του συστήματος προπαγανδίζουν υπέρ τις παγκοσμιοποίησης και του αφανισμού του Ελληνικού Έθνους ακόμη και μέσα στα σχολεία. Άλλωστε από καιρό έχουμε δει τις αλλαγές των σχολικών βιβλίων, όπως για παράδειγμα η αναφορά του βιβλίου της Ε΄ Δημοτικού στην Εποποιία του ΄40  , όπου φέρει τον  τίτλο : « Η Ιταλία μας κήρυξε τον πόλεμο! Κι εμείς πήγαμε και κρυφτήκαμε στο υπόγειο» .Ακόμη ένα ενδεικτικό παράδειγμα αποτελεί το βιβλίο της Ελληνικής Γλώσσας της Α΄ Δημοτικού, όπου στην παρέα των μικρών ηρώων του βιβλίου βρίσκεται και ο Σαμπέρ! Στόχος του Υπουργείου ήταν να προστατευθούν οι αλλοδαποί μαθητές από τον ρατσισμό και να βελτιωθεί η ζωή τους  εντός του σχολείου.
 
  Προφανώς έχουν κάνει κάποιο λάθος διότι ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στην Ελλάδα σήμερα είναι αυτός που βιώνουν τα Ελληνόπουλα. Συχνό είναι πλέον το φαινόμενο στους βρεφονηπιακούς σταθμούς ανά την επικράτεια να καλύπτονται οι προβλεπόμενες θέσεις νηπίων από παιδιά αλλοδαπών, με αποτέλεσμα τα παιδιά των Ελλήνων φορολογούμενων πολιτών να μην γίνονται δεκτά. Αντίστοιχες περιπτώσεις έχουμε και στις φοιτητικές εστίες , όπου τα παιδιά των αλλοδαπών μπαίνουν στις εστίες υπό κρατική μέριμνα και συνεπώς τα έξοδα των σπουδών τους είναι μηδαμινά. Σε αντίθεση με πολλά Ελληνόπουλα που ενώ καταφέρνουν να εισαχθούν σε κάποιο Πανεπιστημιακό ή Τεχνολογικό Ίδρυμα, δεν σπουδάζουν τελικά λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Για ποια ισότητα ομιλούν λοιπόν;
 
  Το αντεθνικό Υπουργείο Παιδείας που με κάθε μέσο προσπαθεί να μολύνει το μυαλό των Ελλήνων μαθητών με τον ιό της παγκοσμιοποίησης , καλό θα ήταν να ασχοληθεί με ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του , όπως η μεταφορά των μαθητών , η έλλειψη βιβλίων και διδακτικού προσωπικού ακόμη και ένα μήνα μετά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
  Και εφόσον ο κ. Λοβέρδος και το λοιπό του σκυλολόι, μας προέκυψαν “ευαισθητούληδες” εις ό, τι αφορά τη ζωή των αλλοδαπών μαθητών στα σχολεία, αναμένουμε να δούμε τι θα πράξει όταν τα Ελληνόπουλα θα αρχίσουν να λιποθυμούν ξανά στα σχολεία από την πείνα… Για αυτό το μείζον θέμα θα μεριμνήσει το Υπουργείο;
 

 Antepithesi.gr