Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΣΗ ΑΠ” ΤΗΝ «ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ»


Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΣΗ ΑΠΟ” ΤΗΝ «ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ»


Οι Πολιτικές μου Προτάσεις είναι  συγκεκριμένες , και  νομίζω ότι είναι Λυτρωτικές  για τον απεγκλωβισμό απ” την τουρκοκρατία :
1.  Συγκρότηση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου των δανείων από το 1974 μέχρι σήμερα . Τι πήραμε , γιατί το πήραμε , ποιοι υπέγραψαν , πού χρησιμοποιήθηκε , τι από αυτό έχουμε αποπληρώσει μέχρι σήμερα .
2.  ΄Ελεγχος όλων των Περιουσιακών μας στοιχείων  , και  αν δεν δικαιολογούνται από τα δηλωθέντα εισοδήματα στις Φορολογικές μας Δηλώσεις από το 1974 μέχρι σήμερα , τότε ΝΑ  ΔΗΜΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ.
3.  ΄Ολες οι προσλήψεις μέσω Α.Σ.Ε.Π.  , χωρίς τις προστυχιές των …τάχα  «συνεντεύξεων» .
4.¨Ολοι   οι  Γ. Γραμματείς , Περιφερειάρχες , Προϊστάμενοι , Διευθυντές  , να επιλέγονται με διαγωνισμούς και αυστηρές εξετάσεις  ( Το τι έκαναν οι «κολλητοί» το ζούμε , μην πούμε ότι το έχουμε ξεχάσει !!!)
5. Τους Βουλευτές , δεν είναι δυνατόν να τους ορίζει ο αρχηγός  ( Πρόεδρος) του κόμματος   , και μετά καλούν το Λαό να επικυρώσει τις επιλογές του Αρχηγού !
6.Το ψηφοδέλτιο να το καταρτίζει ο ίδιος ο λαός ,με διπλές , εννοείται, εκλογές !
7. Οι Βουλευτές στη Βουλή να ψηφίζουν ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ  , όπως το θέλει και το Σύνταγμα , και όχι όπως διατάσσει ο Αρχηγός .
8.΄Ετσι όπως είναι  το Πολίτευμα  , έχει μεταλλαχθεί σε Πρωθυπουργική Δικτατορία. Το ότι σπάζουν κάποιοι  τζαμαρίες και βάζουν φωτιές , αυτό δεν είναι Δημοκρατία
9.΄Ολες οι Προμήθειες  να πραγματοποιούνται με Απόλυτη Διαφάνεια  και με Αδιάβλητες Διαδικασίες .
10.΄Ολες οι Προτάσεις να κατατεθούν με μορφή Σχεδίου Νόμου , και με Εγγυητική Δέσμευση  την Απώλεια της Βουλευτικής ΄Εδρας .
11.Ανάγκη για   ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ .
12.Στόχος  η    πραγματική   ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ .
13.  Κατάθεση συγκεκριμένων  ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ .
14. Να θεσμοθετηθεί η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ .


  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΡΙΩΤΗΣ


diogenis's blog