Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014

627 ) Γαμμάδιον ή Τετράσκελον ή Τετράγαμμα ή Ιερά Τετρακτύς. - Η Μούμια του Αγαμέμνονα. Ποιοί και γιατί μας κρύβουν την αλήθεια? (vid) Είναι ένα πανάρχαιον και ιερότατον Ελληνικόν Σύμβολον, το οποίον πήραν από τους Έλληνες και χρησιμοποίησαν σε διάφορες παραλλαγές, σχεδόν όλοι οι αρχαίοι λαοί.
Το ό,τι χρησιμοποιήθηκε από τον Χίτλερ και τους Ναζί, δεν μειώνει σε τίποτε την αίγλην και την συμβολικήν του δύναμιν. Άλλωστε πάντοτε έτσι σκόπιμα δαιμονοποιείται, από τα σκοτεινά κέντρα, τα οποία χειραγωγούν τον πλανήτην, κάθε τι το οποίον έχει σχέσιν με την Ελληνικήν Κοσμοθεώρησιν.
Στην φωτογραφίαν, παρουσιάζεται πήλινον αγαλματίδιον του – 6ου αιώνος, από την αρχαίαν Ποσειδωνίαν (Paestum), της Μεγάλης Ελλάδος, εκτιθέμενον σήμερον στο Μουσείον του Paestum.

30/8/2014
ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)Basilis Drosos


 Η Μούμια του Αγαμέμνονα. Ποιοι και γιατί μας κρύβουν την αλήθεια? (vid) Υπάρχει τελικά η μούμια του Αγαμέμνονος; Τα στοιχεία από τις σημειώσεις του Σλίμαν, καθώς και από την έκδοση του Υπουργείου Πολιτισμού“Τροία – Μυκήνες – Τίρυνς Ορχομενός” του 1990 όπου υπάρχει και η φωτογραφία από την ελαιογραφία της μούμιας αυτό δείχνουν.
O ίδιος ο Σλίμαν αφηγείται το περιστατικό ανεύρεσης του νεκρού:«Το στρογγυλό πρόσωπο με όλη του την σάρκα είχε διατηρηθεί θαυμάσια κάτω από την βαριά χρυσή προσωπίδα.


Δεν υπήρχε ούτε ίχνος από τα μαλλιά, αλλά τα δύο μάτια διακρίνονταν τέλεια, όπως και το στόμα, το οποίο λόγω του τεραστίου βάρους που είχε δεχθεί, ήταν διάπλατα ανοιχτό, αποκαλύπτοντας 32 όμορφα δόντια. Όλοι οι γιατροί που ήλθαν να δουν τον νεκρό συμπέραναν από τα δόντια ότι ο άνδρας αυτός πρέπει να είχε πεθάνει στην νεαρή ηλικία των 35 ετών.
Η μύτη είχε τελείως εξαφανισθεί». Με σχόλιο του αργότερα σε ανακοίνωσή του στον ελληνικό τύπο δηλώνει: «… ο νεκρός ανταποκρίνεται πλήρως στην εικόνα που εδώ και πολύ καιρό είχε πλάσει η φαντασία μου για τον πανίσχυρο Αγαμέμνονα».
 Τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα, ο κόσμος ενθουσιάζεται, «βρέθηκε ο νεκρός Αγαμέμνονας, ο θρυλικός βασιλιάς των Μυκηνών».
Καιρός να μαθευτεί όλη η αλήθεια για αυτό το σημαντικό εύρημα.

Ακολουθεί Βίντεο
http://youtu.be/4ArS5pgCwic

thesecretrealtruth

http://maiandros.blog-spot.gr/2014/08/31/i-moumia-tou-agamemnona-pii-ke-giati-mas-krivoun-tin-alithia-vid/