Τρίτη, 29 Απριλίου 2014

525) Πολεμώντας για την αποκατάσταση της Δικαιοσύνης

Εδώ και δεκαετίες η χώρα έχει μπει σε μια τροχιά εξαναγκασμένης παρακμής και ολικής ισοπέδωσης της αξιοπρέπειας του Έλληνα και της Ελληνίδας. Ζούμε σε μια ζοφερή πραγματικότητα την οποία πολλοί έχουν αποδεχθεί σαν φυσική τάξη και διαιωνίζουν με την αδράνειά τους τα κακώς κείμενα του τόπου. Ορισμένοι από εμάς που δεν έχουν ενσωματώσει τον εαυτό τους στην αποχαυνωμένη μάζα ψάχνουν τρόπους να αναστρέψουν το κακό που έχει ήδη γίνει και να δώσουν στον ελληνικό λαό έναν τρόπο να ελπίζει ξανά.
Συχνά αναρωτιόμαστε πόσο ακόμα θα συνεχίζεται η ασυδοσία των κυβερνώντων, ο δόλος και η αλαζονεία που έχει επιδείξει έως τώρα ένα ολόκληρο σύστημα εναντίον μας. Διώξεις, απειλές, τρομοκρατικές επιθέσεις, παραβίαση κάθε ατομικής και οικογενειακής ελευθερίας και συστηματική καταστρατήγηση του Συντάγματος με βοηθό την τηλεόραση και τα σκουπιδο-Μ.Μ.Ε. κάθε μορφής, και όλα αυτά προκειμένου να καταφέρει να μείνει στην εξουσία κυριολεκτικά δια της βίας μια συμμορία ανακυκλούμενων αλητών. Αθώοι οικογενειάρχες βρίσκονται προφυλακισμένοι στα κελιά της Τιμής, δύο νεαρά παλληκάρια, συναγωνιστές μας, είναι νεκρά από το παρακράτος και κανένας πουλημένος δεν έχει ορθώσει το ανάστημά του στη λαίλαπα των ψευδών, των συκοφαντιών, των ύβρεων, ακόμα και στη βεβήλωση της μνήμης των νεκρών μας...Έως πότε; Πότε θα επιστρέψει η Αλήθεια και η Δικαιοσύνη στην ελληνική πραγματικότητα;
 
Η θεία Νέμεσις από την αρχαιότητα για τη φυλή μας θεωρείται η αποκατάσταση της ηθικής τάξης στα ανθρώπινα πράγματα. Κάθε ασέβεια στους φυσικούς νόμους, στον θείο λόγο, στο Δίκαιο, στην Αλήθεια, επέφερε την τιμωρία («Τίσις») αυτού που την επιδείκνυε. Ωστόσο κατά το γνωστό «συν Αθηνά και χείρα κίνει», δεν είναι συνετό ούτε αποδεκτό από τους Θεούς να περιμένει κάποιος τη θεία επέμβαση μοιρολατρικά και ράθυμα. Ο καθένας από εμάς που ισχυρίζεται πως νοιάζεται για την αποκατάσταση της ηθικής ισορροπίας στα πολιτικά πράγματα ή πως έχει πράξει τα δυνατά ώστε να μην κυβερνάται από κλέφτες, οπωσδήποτε δεν δικαιούται να περιμένει απλώς ότι μια ωραία ημέρα θα ελευθερωθεί ο Έλληνας από τα πνευματικά και οικονομικά του δεσμά χωρίς Αγώνα.
Ο Αγώνας αυτός γεννιέται και πυρώνεται καταρχάς μέσα μας. Η επανάσταση για τον Εθνικιστή δεν είναι απλά μια στομφώδης και επιτηδευμένη απαλλαγή από τα ενοχικά σύνδρομα όπως συμβαίνει με τους αριστερούς όλα αυτά τα χρόνια. Η αναζήτηση της αλήθειας μέσα σε έναν ωκεανό ψεμμάτων από μόνη της αποτελεί μια επαναστατική αρχή για έναν άνθρωπο. Η έμπρακτη αμφισβήτηση όσων μας σερβίρουν από το Δημοτικό μέχρι τα γεράματά μας, δια μέσου της μαρξιστικής πανούκλας που έχει διαβρώσει την Παιδεία και τα ΜΜΕ (ακροαριστεροί μισέλληνες συγγραφείς διδακτικών βιβλίων τύπου Ρεπούση και μεγαλοδημοσιογράφοι με βίλες αλλά Κνίτικο παρελθόν) αποτελεί επαναστατική πράξη. Η υποστήριξη της Χρυσής Αυγής, που τόσο έχει λοιδωρηθεί από τους πολιτικούς αντιπάλους της σαπίλας, από χιλιάδες κόσμο και η ανυπακοή πολλών νέων στις Σειρήνες των Μ.Μ.Ε. είναι σημάδια ότι πολλά κύτταρα αυτού του ταλαιπωρημένου οργανισμού που λέγεται Ελλάδα ζουν ακόμη και ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει δώσει ακόμη την απάντησή του στον πόλεμο των Σιωνιστών και των εντολοδόχων τους εις βάρος του Κινήματος.
 
Με κάθε εφόδιο που διαθέτει ο καθένας οφείλει να πορεύεται στην κατεύθυνση του Δίκαιου και της Τιμής εάν δεν επιθυμεί να είναι μια ζωή δούλος ή υποτακτικός. Για ό,τι συμφορά έχουν προκαλέσει οι εχθροί μας, ο εχθροί της Ελλάδας, η απάντηση θα έρθει, αλλά όπως συμβαίνει από τις απαρχές της ανθρωπότητας, θα έρθει με πόλεμο και δημιουργία. Η συμπαντική νομοτέλεια αποτυπώνεται μέσω της θείας Δίκης, της Νεμέσεως, αλλά κανείς δεν επιβιώνει αν δεν έχει την πρόθεση να πολεμήσει.
«Ο πόλεμος είναι πατέρας όλων, όλων βασιλιάς. Άλλους ανέδειξε σε θεούς και άλλους σε ανθρώπους, άλλους έκανε δούλους και άλλους ελεύθερους.»
Ηράκλειτος
 Κατηγορία Σχολιασμός

Κατηγορία Σχολιασμός
Κατηγορία Σχολιασμός