Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2014

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018 ! - ΣΑΤΥΡΙΚΌ -

ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΉΘΗΚΕ, ΔΕΝ ΆΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ, ΜΆΛΛΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΆΛΛΑΞΕ, ΚΑΘΏΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΤΑ ΑΛΛΆΞΑΜΕ ,ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΊΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΑ ... ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΊΔΙΑ ΨΕΨΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟΥΣ !!ΤΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ''ΩΡΟΣΚΟΠΕΙΟ'' ΓΙΑ ΤΟ 2018  -  ΣΑΤΥΡΙΚΟ

22/12  -  22/1 ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Ιδανική χρονιά για σας θα είναι μετά από 72 χρόνια !  !  Κρίμα που δεν θα ζείτε μέχρι τότε....
Μην απογοητεύεστε όμως γιατί το νέο νομοσχέδιο, που αντιδρά μεν το ΣΥΡΙΖΑ αλλά τελικά θα το ψηφίσει, θα προβλέπει να μην πεθαίνει πλέον κανείς από πείνα στην Ελλάδα !

23/1  -  30/1  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον νέο χρόνο σας παρουσιάζονται δύο προβλήματα, ή θα αλλάξτε εργασία ή θα μείνετε στην ίδια δουλεύοντας 14 ώρες την ημέρα, αλλά θα είστε δηλωμένος για έξη μόνο ! Τώρα που το γνωρίζετε αναπτύξτε τις πρωτοβουλίες σας.. !..!..

31/1  -  16/2  ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ
Αφιερώστε χρόνο στην καριέρα σας έστω και με θυσίες μεγάλες.
Μη ζητάτε τίποτε από το Κράτος μόνο να δίνετε.
Υπομονή, όλα θα γίνουν όπως πρώτα... , μπορεί να μη ζείτε μέχρι τότε εσείς , ούτε κι εμείς !

17/2  -  3/3  ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ποσειδώνας στον αστερισμό σας είναι κάτι που δεν θα συμβεί σε όλους μας, διότι θα περάσουν 16 χρόνια μέχρι να βγει από τον αστερισμό σας, οπότε πολλοί από μας δεν θα προλάβουμε να τον έχουμε στον δικό μας αστερισμό !
Τώρα θα μου πεις κι εσύ που πρόλαβες τι κατάλαβες; Τίποτα !
Η κρίση δεν κοιτά ζώδια, όλοι θα πεινάσουμε ! !

4/4  -  11/3  Στο κενό μεταξύ ΥΔΡΟΧΟΟΥ - ΙΧΘΕΙΣ
Είστε ανάμεσα σε όλα ! !
Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, μεταξύ πλούτου και φτώχειας, μεταξύ τύχης και ατυχίας, μεταξύ κωλοφαρδίας και γκαντεμιάς, μεταξύ δεσμού και μαγκουφιάς, μεταξύ Καμένου και Χρυσής Αυγής, μεταξύ βουνού και θάλασσας !  !  !

12/3  -  18/4  ΙΧΘΕΙΣ
Ο πλανήτης Ουρανός θα μείνει ακόμα για χρόνια στον αστερισμό σας, δηλαδή μέχρι να περάσει η κρίση.... Το ξέρω πως δεν θα ζείτε μέχρι τότε, όμως, θα πρέπει να σας παρηγορεί το γεγονός πως ο Τσίπρας δεν θα λάβει άλλα μέτρα !  !  ! ΤΟ ΕΙΠΕ ! ! ! !
 
 19/4  -  22/4 Στο κενό μεταξύ ΙΧΘΕΙΣ - ΚΡΙΟΥ
Εσείς είστε πολλοί λίγοι και ίσως θα είστε οι μόνοι που δεν θα χάσετε τα σπίτια σας, διότι το ενδιάμεσο... δεν φορολογείται....  ! !
Στα οικονομικά σας τα πηγαίνετε πολύ καλά, στα αισθηματικά σας όμως, πατάτες... !
Σ`αυτό φταίει διότι δεν αγαπάτε εύκολα τους ανθρώπους..... Η αγάπη για να υπάρχει θέλει ανοιχτή καρδιά και όχι ανοιχτό πορτοφόλι..... !  !

23/4  -10/5  ΚΡΙΟΣ
Τα άστρα σας δίνουν κουράγιο μαζί με την κυβέρνηση Τσίπρα που σας εξασφαλίζει τα προς το ζην μέχρι το 2019 !  !  !
Κανένας πλανήτης στον αστερισμό σας.
Από τον Σεπτέμβριο του 2018 ευνοούνται πολύ τα αισθηματικά σας, θα αγαπήσετε πολύ και πολλούς ανθρώπους, ακόμα και τον Βενιζέλο ! ! !

11/5  - 20/6  ΤΑΥΡΟΣ
Τέλος καλό όλα καλά ! Η νέα σας ζωή θα συνεχιστεί για 11 χρόνια ακόμη ! Μέχρι να σας ξαναεπισκευτεί και πάλι ο Δίας ! Μέχρι τότε ρίξτε το έξω... μη φοβάστε τίποτα, μην ακούτε τίποτα και κανέναν ! Ούτε τα νέα της τηλεόρασης ! Δεν χρειάζεται, διότι έτσι κι αλλιώς άχρηστα είναι ! Κάθε μέρα ακούς κάτι και την άλλη μέρα ακούς κάτι άλλο και την συνέχεια του νέου της πρώτης μέρας δεν την ακούς ΠΟΤΕ !

21/6  -  22/7  ΔΙΔΥΜΟΙ:
Αλλαγές στα επαγγελματικά σας ! Με περισσότερες μέρες εργασίας αλλά χωρίς υπερωρίες...! !
Δείξτε κατανόηση, για να μη πάτε κόντρα στο πρόγραμμα του Τσίπρα και τον αναγκάσετε να πάει σε πρόωρες εκλογές ! Το ποτήρι μπορεί να γέμισε.... αλλά ακόμα δέν ξεχείλισε... !

23/7  -  13/8  ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Το 2018 για σας σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα ! : Δουλειές, χρήμα, επιτυχίες, έρωτες, τραπέζια, ταξίδια, σπίτι ! ( Τα τρία τελευταία ξεχάστε τα ανήκουν στο παρελθόν... ) Να παρακολουθείτε πάντα τα δελτία ειδήσεων - Μέγα, Αντένα, Άλφα, Σκάι.... - θα ζείτε σε έναν άλλο κόσμο, θα ξεχάστε την πραγματικότητα που σας προβληματίζει κι όλα θα σας φαίνονται ωραία, άσχετα αν δεν τα βλέπετε....

14/8  -  24/9  ΛΕΩΝ:
Μέχρι το τέλος του έτους υπομονή για να αντέξετε ! Μετά σας έρχεται ο Δίας στον αστερισμό σας που θα σας φέρει μεγάλες και καλές αλλαγές για 12 ολόκληρα χρόνια ! ! !
Γιαυτό επικεντρωθείτε σε θετικές επικοινωνίες για να εξασφαλίστε μία θέση στην ''ανάπτηξη που προτείνει ο Τσίπρας ! ! Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Δέν γνωρίζω αλλά ακούγετε ωραίο ! !

25/9  -  30/10  ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Ο Άρης θα βρίσκεται μέχρι τον Σεπτέμβριο στον αστερισμό σας ! Αυτό σημαίνει πως μέχρι τότε δεν θα σας κατασχέσουν το σπίτι ! ! Το ίδιο και με τη δουλειά σας, αργεί ακόμη η απόλυσή σας ! ! Το τι θα γίνει μετά; Αυτό εξαρτάται από την συμπεριφορά σας τους μήνες Απρίλιο Μάιο Ιούνιο που ο Άρης θα κινείται ανάδρομα ! !

31/10  -  18/11  ΖΥΓΟΣ:
Με τον Κρόνο στον αστερισμό σας μη φοβάστε τίποτα ! ! Μόνο το πέρασμα του Ερμή τους μήνες Μάρτιο Ιούνιο Σεπτέμβριο και Δεκέμβριο, μπορεί να σας φέρει κάποιες ανωμαλίες στην ζωή σας, όχι τίποτα σοβαρές. Δηλαδή καμιά περικοπή των εσόδων σας κάτι που το συνηθίζει η κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια....

19/11  -  3/12  ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Υπομονή μέχρι του χρόνου που θα έρθει ο Κρόνος στον αστερισμό σας, αυτός με την σοφία του θα σας ρυθμίσει όλα σας τα προβλήματα ! ! Οι ερωτικές σας επιτυχίες όμως αρχίζουν από τον Οκτώβριο που ο Άρης μπαίνει στον αστερισμό σας και τότε θα γίνει το μεγάλο πανηγύρι, όλα τα αισθηματικά σας θα πάνε υπέροχα ! !
 Από λεφτά όμως; Τρίχες! ! Μην περιμένετε τίποτα ! !

4/12  -  21/12  ΟΦΙΟΥΧΟΣ:
Το 2018 αρχίζει για σας με τον μικρό πλανήτη Pallas να κυκλοφορεί στον αστερισμό σας ! Τι σημαίνει αυτό; Χα χα Ανάπτυξη ! ! Ναι μη το γελάτε Ανάπτυξη ! ! Το είπε και ο Τσίπρας ! ! Και μάλιστα δεν ντράπηκε καθόλου ! ! Εσείς όμως για καλό και για κακό κοιτάξτε να περιορίστε λίγο, όχι πολύ, το ξέρω δεν μπορείτε, τα έξοδά σας και να τρώτε λιγότερο, καλό θα σας κάνει.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΊΑ ΓΙΑ ΤΟ 2018 ! !
Nikos Pazaitis
npazaitis@hotmail.com

* Οι ημερομηνίες των αστερισμών είναι οι πραγματικές, σύμφωνα με τόν ζωδιακό κύκλο της εκλειπτικής στην Αστρονομία