Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013

‘’Δεν υπάρχει τίποτα πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων”. Αριστοτέλης

‘’Δεν υπάρχει τίποτα πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων”. Αριστοτέλης

 Μας λένε κάποιοι ‘’δημοκράτες’’ που πρόσφατα ‘’ανακάλυψαν’’ τον Χριστιανισμό και την ‘’αγάπη προς τον πλησίον’’ διάφορα για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα: ‘’Καθ’ εικόναν και καθ’ ομοίωσιν’’ έπλασε ο θεός τον άνθρωπο. Συνεπώς όλοι είμαστε ίδιοι, άρα και ίσοι. Συμπέρασμα και λογική κατάληξη: Φέρτε εκατομμύρια Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, δώστε τους ιθαγένεια, ελάτε να διαλύσουμε την Ελλάδα, να την κάνουμε έναν λαό μπαστάρδων μιγάδων, να μπασταρδέψουμε – ισλαμοποιήσουμε στην συνέχεια την Ευρώπη και όλον τον κόσμο τελικά για να μπορέσουμε να ζήσουμε όλοι μαζί ευτυχισμένοι.

Ω, υποκριτές, ανθέλληνες, προδότες Εφιάλτες…………

Ω, κρετίνοι………….

Είναι πραγματικά απίστευτη η ιδεολογική ‘’τούμπα’’ πολλών ανθελλήνων της αριστεράς (μέχρι πρότινος Άθεοι) που μέχρι και την Βίβλο χρησιμοποιούν για τα συμφέροντα του Διεθνούς Σιωνισμού, προκειμένου να καταστρέψουν Έθνη και να πολτοποιήσουν λαούς, στην προσπάθεια τους να δημιουργήσουν άβουλες, ανεγκέφαλες και απόλυτα ελεγχόμενες μπαστάρδικες μάζες.

Πράγματι ‘’καθ’ εικόναν και καθ’ ομοίωσιν’’ έπλασε ο Θεός τον πρώτο άνθρωπο και εμφύσησε μέσα του ζωή.

Δηλαδή οι άνθρωποι είμαστε ίδιοι με τον Θεό; Μήπως είμαστε και εμείς Θεοί;

Ηρεμήστε. Όχι βέβαια. Απλώς Ομοιάζουμε.

Οι άνθρωποι λοιπόν Ομοιάζουμε με τον Θεό.

Συμπερασματικά λοιπόν και μεταξύ μας.

Συνεπώς οι άνθρωποι είμαστε όμοιοι μεταξύ μας.

Ίδιοι όμως όχι, όπως ίδιοι δεν είμαστε ούτε με τον Δημιουργό.

Πως μπορούν να είναι ίσοι αυτοί που δεν είναι ίδιοι; Εφόσον οι άνθρωποι δεν είναι ίσοι με τον Δημιουργό, με τον Οποίον Ομοιάζουν, γιατί να είναι ίσοι και μεταξύ τους, αφού απλά πάλι Ομοιάζουν;

Ακριβώς επειδή δεν είμαστε ίδιοι δεν μπορούμε τελικά να είμαστε και ίσοι.

‘’Δεν υπάρχει τίποτα πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων΄΄.

Αριστοτέλης

Όμοιοι ναι, ίδιοι όχι, άρα ούτε και ίσοι. Η ομοίωση προς το Θείο όχι μόνο δεν εξισώνει τις φυλές των ανθρώπων αλλά αντίθετα τις διαχωρίζει. Αν ο Δημιουργός μας ήθελε να είμασταν όλοι ίδιοι και κατά συνέπειαν ίσοι θα δημιουργούσε μια και μόνη Φυλή. Ή μήπως απλά ο Δημιουργός μας δοκίμαζε ράτσες; Και αν είναι έτσι γιατί δημιούργησε μόνον τέσσερις (Λευκή, Μαύρη, Κίτρινή, Εβραϊκή) και όχι περισσότερες όπως στα σκυλιά για παράδειγμα;

Ο σεβασμός λοιπόν προς τον άνθρωπο προϋποθέτει τον απλό σεβασμό απέναντι στην διαφορετικότητα των φυλών που ο Δημιουργός έχει θεσπίσει.. Μήπως αυτή η διαφορετικότητα εξυπηρετεί κάποιον ανώτερο, θείο σκοπό ; Το αν και ποια φυλή είναι από τις άλλες ανώτερη, το αφήνω στην κρίση σας. Αναλογιστείτε ΜΟΝΟΝ τα επιτεύγματα εθνών και λαών όλων των φυλών. Καθήκον της ηγέτιδας φυλής είναι να διαφυλάξει τον εαυτό της, την αγνότητα του αίματος της και την καθαρότητα του πολιτισμού και της σκέψης της.

Οφείλει να μην αλλοιωθεί φυλετικά, να διατηρήσει με νύχια και με δόντια την διαφορετικότητα της, γιατί χάρη σε αυτήν και ΜΟΝΟΝ την διαφορετικότητα υπάρχει.

Η διαφορετικότητα εξασφαλίζει την ύπαρξη.

Οφείλει λοιπόν αυτή η Ανώτερη Φυλή να μην αφεθεί να πέσει στο επίπεδο άλλων κατωτέρων φυλών αλλά να φροντίσει για την φυλετική καθαρότητα όλων των φυλών, πρωτίστως για την δική της. Να μην ανακατευτεί με αυτές φυλετικά, πολιτιστικά, εθνικά αλλά να εξασφαλίσει την ύπαρξη όλων.

Η ύπαρξη προϋποθέτει την διαφορετικότητα.

Στην συνέχεια ως παιδαγωγός να οδηγήσει τον Άνθρωπο στην επόμενη βαθμίδα ύπαρξης και συνειδητότητας, με οδηγό πάντα αυτήν την ανώτερη φυλή στην αέναη προσπάθεια της ‘’Ομοίωσης’’ προς το Θείο.