Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

afypnisi

 Είναι πια φανερό σε όλους όσους έχουν (ακόμα) «ανοιχτά» τα μάτια: η Μεταπολίτευση, αυτή η καταραμένη και άθλια περίοδος για τον ελληνισμό, έφερε στον τόπο μας τον αφελληνισμό των πάντων! Κατέστρεψε τον μέσο Έλληνα όχι μόνο οικονομικά, κοινωνικά, συνειδησιακά κτλ., αλλά πάνω απ’ όλα ψυχικά... Του διέφθειρε ανεπανόρθωτα τον εσωτερικό του κόσμο, καθιστώντας τον ένα κουτοπόνηρο παράσιτο, που βλακωδώς προσπαθεί να επιβιώσει σε βάρος ολόκληρου του οργανισμού που συνιστά το έθνος.
Και, ασφαλώς, σε βάρος των συμπολιτών και συνανθρώπων του. Ακριβώς πάνω σ’ αυτή την αρρωστημένη νοοτροπία δομήθηκαν οι διάφορες «επαγγελματικές» συντεχνίες που ταλαιπωρούν τόσο τη χώρα αυτή και τον λαό της...
Αυτός ακριβώς ο εγωισμός-ατομισμός του σύγχρονου Νεοέλληνα (Γραικύλου) καταστρέφει λοιπόν ολόκληρο τον κοινωνικό μας ιστό.
Και βεβαίως καταστρέφει και τον ίδιο τον Γραικύλο-παράσιτο, εφόσον με την τάση αυτή «βουλιάζει» ολόκληρο το «καράβι» που λέγεται Ελλάς, αύτανδρο, σε έναν εφιαλτικό Τιτανικό χωρίς σωτηρία... Όμως ο μέσος ανόητος Γραικύλος δεν μπορεί να το κατανοήσει, έστω και αν είναι πάρα πολύ απλό στη σύλληψή του, ακριβώς επειδή ο ψυχικός του κόσμος σάπισε τελείως και δεν εμφορείται πια από υψηλά ιδανικά, αλλά από έναν άκρατο υλισμό που δεν οδηγεί πουθενά, παρά μόνο στην παρακμή και τον θάνατο του έθνους.
 Έτσι τον δίδαξε τον μέσο Νεοέλληνα η καταραμένη Μεταπολίτευση. Στα πρόσωπα των Καραμανλήδων και των Παπανδρέηδων (άεργοι και τεμπέληδες όλοι τους...) βρήκε τον «μέσο όρο» της παρακμής. Τον εύκολο δρόμο της «Κακίας» που τον οδηγεί σε μια μακάβρια εξαφάνιση, αφού ο δρόμος της «Αρετής» είναι ανηφορικός, που οδηγεί ψηλά. Στα πάντα, από την παιδεία και τον πολιτισμό μέχρι την οικονομία και την εξωτερική πολιτική, παρατηρείται αυτή η πτωτική πορεία του ελληνισμού.
Στρατιές αγραμμάτων έβγαλε η Μεταπολίτευση, με τα διάφορα «εκπαιδευτικά» της συστήματα. Αλλά και στον πολιτισμό, αντί οι πρόσφατες αρχαιολογικές ανακαλύψεις στην Αμφίπολη να οδηγήσουν σε παγκόσμια πρωτοπορία του ελληνισμού, «θάβονται» μέσα στη μετριότητα των δελτίων ειδήσεων των «μεγάλων» καναλιών... Για να μην μιλήσουμε για την πλήρη διάλυση της οικονομίας μέσω του σατανικού ευρώ ή για το επικίνδυνο παπανδρεϊκό δόγμα εξωτερικής πολιτικής «Δεν διεκδικούμε τίποτα»...

Είναι λοιπόν αναγκαία η επανελλήνιση των αφελληνισμένων Ελλήνων. Όμως αυτό, είναι σαφές, δεν θα γίνει με τους «σύνηθεις» και συμβατικούς μεταπολιτευτικούς τρόπους. Δεν θα γίνει δηλ. με Άκηδες και με Πάκηδες της ψευτοδημοκρατίας. Χρειάζεται πόνος και (ίσως και) αίμα, για να γίνει η νέα αρχή! Όσο και εάν αυτό είναι οπωσδήποτε επώδυνο.
Πρέπει λοιπόν οι Έλληνες να διαβούν τώρα την «κόκκινη γραμμή», εκκινώντας έτσι τις πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες εξελίξεις με θετικό πρόσημο: να βγει η χώρα μας από την άθλια ευρωζώνη! Έστω και αν χρειαστεί να περάσει ο ελληνικός λαός αμέσως μετά μερικά δύσκολα χρόνια... Θα είναι όμως ελεύθερος. Και θα αντικαταστήσει το παπανδρεϊκό δόγμα της υποτέλειας και της ηττοπάθειας με το μόνο δόγμα που ταιριάζει στον ελληνισμό: «Διεκδικούμε όλα όσα ανήκουν στο έθνος»!

 Ησαΐας Κωνσταντινίδης 

http://www.elora.gr/portal/ellada