Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2013

" Α Ν Θ Ε Μ Ι Ο Ν "

ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ
ΕΡΩΤΑ, ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (ΓΝΩΘΙ Σ' ΑΥΤΟΝ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ.
ΟΙ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΕΣ ΣΠΥΡΕΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗ ΦΥΣΗ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΚΑΘΕ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΟΥΣ ΔΕΞΙΑ ή ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ (ΑΡΣΕΝΙΚΟ - ΘΗΛΥΚΟ). ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΑΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΣΟ ΕΞΕΛΙΣΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ. ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΥΛΛΟ, ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΦΤΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ. ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΥ, ΤΟ ΟΝΤΟΣ ΟΝ, ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ.
(ΑΡΕΤΗ = ΦΡΟΝΗΣΗ, ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ, ΑΝΔΡΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ).
(ΠΥΘΑΓΟΡΙΟΙ)
                 https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTJZb7XHkWt30DJnrRCSWoUjUv53M7HFE2_gUTKAoXkI3GDX68-IlU0x5Hs 
ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΕ ΜΕΛΕΤΑ, ΟΧΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ. ΟΤΑΝ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΑΝΤΙ "Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ", ΕΜΕΙΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΘΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ. (ΠΥΘΑΓΟΡΙΟΙ).

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ, ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΑΝ ΖΩΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΔΗΠΟΤΕ ΧΑΜΗΛΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΕΙ Σ' ΕΝΑΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΚΡΑΔΑΣΜΟ.
(ΠΥΘΑΓΟΡΙΟΙ).

WWW.TRYFONGRAPHICS.COM