Κυριακή, 30 Ιουνίου 2013

195) ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΝ - Διαλεκτισμός - ΠΑΡΑΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για διαλεκτισμός - ΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

 Παν Ελλήνιος διαλογισμός

ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΤΕ ΩΡΕ! ! !
Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της οικουμένης, που, ακριβώς επειδή ξεπέρασε το πρόβλημα της επιβίωσης, πριν από χιλιάδες χρόνια, αναζήτησε συμπαντικούς διανοητικούς ορίζοντες. Η επιβίωση ήταν και είναι ο βασικός λόγο
ς που κατάφερε να κερδίσει την εγκεφαλική απαλλαγή των στοχαστών της και να οδηγηθεί σε θέσπιση πολιτισμικών ιδεών και φιλοσοφικών αντιλήψεων περί ζωής, που ισχύουν ακόμα. Και παρόλο που εμποδίζονταν, όπως και τώρα, από τα ελλειμματικά και συχνά βλαμμένα διαχειριστικά στοιχεία, που κατορθώνουν να πλειοψηφούν, θεμελίωσε τις μοναδικές λειτουργικές της συμπεριφορές, που ξεχώρισαν τον άνθρωπο από το λοιπό ζωικό βασίλειο με:
1. Πολιτισμικές ιδέες!
2. Πολιτική συνείδηση!
3. Νόημα της ελευθερίας!
4. Διανοητικές αναζητήσεις!
5. Πνευματικές καλλιέργειες!
6. Οργανωτικά προγράμματα!
7. Φιλοσοφική αντίληψη της ζωής!
8. Και την διαμόρφωση της κοινωνίας!

διαλογισμός

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!
Επί 80 τουλάχιστον χρόνια τώρα, οι διαχειριστές του Ελληνικού π ρ ο ϋ π ο λ ο γ ι σ μ ο ύ οδήγησαν την Ελλάδα, τους Έλληνες και το μέλλον τους στην κατάντια της καταχρέωσης. Ζούμε υποθηκευμένοι στα δάνεια που ροκάνιζαν οι μ ά γ κ ε ς του πολιτικού φάσματος. Το δράμα των απογόνων της πολιτισμικής ιδέας και των κατοίκων της Ελλάδος, είναι που, ξαναδίνουν την τύχη τους σε κείνους που τους εμπαίζουν. Και περιμένουν να τους σώσουν αυτοί που τους υπέταξαν στην ταπείνωση των νέων μεθόδων δουλείας με:
1. Την ανεργία!
2. Την απραξία!
3. Την εξάρτηση!
4. Την ταπείνωση!
5. Την μετανάστευση!
6. Την δημογραφική καθήλωση!
7. Την παραχάραξη της αξιοπρέπειας!
8. Και την απώλεια κάθε υπόστασης, «ΕΥΓΕ»! Διαλεκτισμός -  ΠΑΡΑΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Η ανυπαρξία πολιτικής συνείδησης των παρατάξεων, από άκρο-δεξιά μέχρι και άκρο-αριστερά, επιβαλλόμενες από τα ίδια ξενόφερτα δογματικά κυκλώματα, την αυτή μήτρα και καταγωγή, με δήθεν αντίθετες αποχρώσεις, δρουν όλες κατ’ υπόδειξη των εντολέων τους. Γι αυτό και, δρώντας ανεύθυνα και χωρίς συνειδητές επιλογές, οδηγούν την Πατρίδα της πολιτισμικής ιδέας και φιλοσοφικής αντίληψης του κόσμου, σε αλλεπάλληλες εσωτερικές συγκρούσεις με φοβερές διαχρονικές συνέπειες. Έτσι, ενώ όλοι λένε προσπαθώντας να πείσουν εαυτούς, ότι ενεργούν για το καλό της Πατρίδας, καταστρέφουν εκατέρωθεν και τρώνε τις σάρκες της, μη έχοντας την εσωτερική δύναμη να διακρίνουν ούτε την κατάντια που ζούνε, μηδέ την αχρωματοψία τους, και υπηρετώντας αλλότρια συμφέροντα: των δανειστών και παγκοσμιοποιητών, συχνά πληρώνουν ανόητα και με την ζωή τους, χωρίς φυσικά να κατανοούν ότι καταβροχθίζουν την ίδια την μητέρα Ελλάδα που τους γέννησε, με:

01. Αλληλοσκοτωμούς!
02. Οικονομικές πτωχεύσεις!
03. Δημογραφικές προκλήσεις!
04. Παραγωγικές καταστροφές!
05. Εξαναγκασμό στη μετανάστευση!
06. Αλλοιώσεις της Ελληνικής σκέψης!
07. Διαχρονική υποβάθμιση της Παιδείας!
08. Εξωθήσεις των πολιτών σε αυτοδικίες!
09. Εμμονές του κατεστημένου προς τον Θώκο!
10. Πάντα όμως κατασπαράζοντας την Ελλάδα, «ΕΥΓΕ»!

Πάνας Ελλήνιος