Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣΗ απαξίωση σ`όλους σχεδόν τους τομείς της Εθνικής Παραγωγής κατέστρεψε τον παραγωγικό ιστό της χώρας μεταβάλλοντάς τον- σε ποσοστό που αγγίζει το 80% - σε μεταπρατικό, εισαγωγικό και εξυπηρετητή ξένων συμφερόντων.
Η ερήμωση της υπαίθρου, η μεθοδευμένη καταστροφή της γεωργίας, το κλείσιμο των εργοστασίων παραγωγής ζάχαρης, της κλωστοϋφαντουργίας και δεκάδων άλλων παραγωγικών τομέων συνδεδεμένων με την γεωργική καλλιέργεια μείωσαν δραματικά την ντόπια παραγωγή.
Αποτέλεσμα απο την εσωτερική επάρκεια και τις εξαγωγές να εισάγουμε πλέον άνω του 80% των προϊόντων για την διατροφή μας.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ψωμί,τα δημητριακά, το αλεύρι κλπ, όπου παράγονται σε ποσοστό άνω του 90% με εισαγόμενα σιτηρά .
Εκατοντάδες εργοστάσια έκλεισαν και η όποια βιομηχανική παραγωγή εξακολουθεί να υφίσταται, έχει περιοριστεί σε τομείς που, είτε ελέγχονται είτε δεν θίγουν τα συμφέροντα του παγκόσμιου νέου αποικιακού συστήματος.

 

Η ναυτιλία μας, μια παγκόσμια δύναμη, ενώ θα μπορούσε να μετατρέψει τον Πειραιά σε διεθνές ναυτιλιακό κέντρο, να συμβάλει στην ανάπτυξη της ναυπηγικής βιομηχανίας, καθώς και άλλων τομέων της οικονομίας, μεθοδευμένα απαξιώθηκε.
Οι ναυτικοί μας, που συνέβαλαν τα μέγιστα στην καθιέρωση της, με την εμπειρία, την εργατικότητα και το φιλότιμο τους, αντί να είναι περιζήτητοι, αντικαταστάθηκαν απο τριτοκοσμικούς και οδηγήθηκαν στη ανεργία και την εξαθλίωση.
Η έλλειψη μέτρων και κανόνων κοινωνικής ευθύνης, η λεηλασία των αποθεμάτων του Ν.Α.Τ.,η κατάργηση του Υπουργείου Ναυτιλίας΄και του Λιμενικού σώματος, οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα.
Οι πολυεθνικές δρουν ανεξέλεγκτα, δημιουργούν καταναλωτικά πρότυπα και ψεύτικες πλαστικές ανάγκες.  Κατακλύζουν δε τα προϊόντα τους την χώρα και επιβάλλουν την αγορά τους , ενώ ταυτόχρονα μπαίνουν ανυπέρβλητα εμπόδια σε όποια μη ελεγχόμενη απο το σύστημα ελληνική αναπτυξιακή προσπάθεια.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα: οι αλυσίδες τροφίμων που μαζικά προωθούν εισαγόμενα προϊόντα και απαξιώνουν τα Ελληνικά.
Οι επιστήμες , η έρευνα και η τεχνολογική εξέλιξη, αντι να είναι στην υπηρεσία της κοινωνίας και ανάπτυξης του Έθνους, ελέγχονται απο λίγους και υπηρετούν το κέρδος.
Για τους Έλληνες επιστήμονες που διαπρέπουν στο εξωτερικό και για λογαριασμό των ξένων είναι απαγορευτική κάθε προσπάθειά τους να προσφέρουν τις γνώσεις τους και να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της πατρίδας μας.
Πολιτική αλλοτρίωση, ξενόφερτη αμερικάνικη υποκουλτούρα, προσφάτως δε και τουρκική !
Η συντελούμενη εμπορευματοποίηση των τεχνών και η πολιτική αλλοτρίωση του λαού μας επιβάλλεται απο το σύστημα με όλα τα μέσα που αυτό διαθέτει.
Η ξενόφερτη αμερικάνικη υποκουλτούρα, όπως προσφάτως και η τουρκική, στοχεύουν στην απαξίωση του Ελληνικού πολιτισμού και στο να ξεχαστούν τα ήθη, τα έθιμα και οι παραδόσεις του Έθνους μας.
Το εκπαιδευτικό σύστημα και η παρεχόμενη απο το κράτος παιδεία έχει διαβρωθεί - και επιπλέον ελέγχονται απο ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ.
ΔΕΝ ΠΑΡΈΧΕΙ Ουσιαστικές ΓΝΏΣΕΙΣ και ΕΦΟΔΙΑ για ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ μόρφωση και  ένταξη των νέων στην κοινωνία και την παραγωγική διαδικασία. ΔΕΝ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΟ ΗΘΟΣ και τις ΑΞΙΕΣ. Στοχεύει στην αλλοίωση της ιστορικής αλήθειας, στην ημιμάθεια, στον ατομικισμό, σε ανιστόρητους, ανεκτικούς και εύκολη λεία για το σύστημα υποτακτικούς.
Φωτεινές εξαιρέσεις αποτελούν κάποιοι ελάχιστοι εκπαιδευτικοί και οι νέοι που αγαπούν την Πατρίδα και αντιστέκονται.

( Σημασία δεν έχει ποιος τα έγραψε, αλλά αν αληθεύουν. Για ψάξου....)